Satul de vacanta Grigdan Satu Mare

În mod sigur amatorii de turism cunosc Țara Oașului din Județul Satu Mare. Localitatea Negrești Oaș este al treilea oraș demografic din județul Satu Mare. Orașul Negrești Oaș este centru tradițional al regiunii istorico-etnografice Țara Oașului.
Negrești Oaș se află la 50 de kilometri de reședința de județ Satu Mare și Baia Mare. Aici este cazul sa vii cu unitatea de cazare rezolvata partial de acasa. Daca totusi nu ai rezolvata cazare inca, te sfatuiesc sa intri pe cazaresatumare.ro sau sa cauti pe internet cazare prin cautarea cazare satu mare sau pensiuni satu mare. Vei gasi cu siguranta o unitate de cazare care sa-ti placa, sa o alegi ca unitatea ta de cazare pe perioada cat vei ramane in zona.O distanță relativ mică desparte acest
oraș de Sighetul Marmației. Dinspre orașul Satu Mare se poate ajunge atât pe cale rutieră cât și pe calea ferată în rest accesul este pe cale rutieră.

           Satul de vacanta Grigdan Satu Mare

Orașul Negrești Oaș se învecinează cu celebra localitate Certeze recunoscută pentru particularitatea dezvoltării tradiției culturale din zonă. Aici în Negrești Oaș se află o nouă și modernă stațiune de agrement și tratament, satul de vacanță Grigdan așezat în mirifica zonă a Țării Oașului. În acest oraș pe strada Mesteacănului la numărul 17, ajungeți la această bază numită Grigdan. Fațada modern structurată face locația ușor de reperat. Un număr de 11 camere cu 2 -3 paturi vă așteaptă în această bază de relaxare și tratament tratament. Fiecare cameră este personalizată particular cu mobilă nouă, baie proprie, TV și internet. Bazine cu apă termală, apă sărată iodo-sulfuroasă recomandat în afecțiunile reumatice, tratarea spondilozei și poliartritei, tratamente în băi cu plante medicinale ce au rol de tratarea ale afecțiunilor căilor respiratorii, ale inimii și au rolul de a detoxifica organismul, salon de masaj pentru relaxare, saună uscată. Grădina de vară are o piscină exterioară, topogane pentru copii, leagăne, șezlonguri, umbrele, o terasă cu bar. Un restaurant modern vă pune la dispoziție meniuri tradiționale precum și mâncăruri din bucătăria internațională. Aici în Negrești Oaș este cel mai cunoscut ansamblu folcloric din Țara Oașului o zonă frumoasă de vizitat tot timpul anului. Apele minerale de aici sunt recunoscute în țară și străinătate. Pădurile de foioase precum și piatra concasată sunt doar câteva din bogățiile naturii cu care se identifică zona. Dacă treci pe aici nu rata să vizitezi Muzeul Țării Oașului. Indiferent care este scopul sederii tale aici te vei bucura de ospitalitatea gazdelor a oamenilor din zonă în general. Preparatele culinare de aici au câteva condimente precum și mod de preparare ce le fac specifice zonei din Țara Oașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.