Pensiunea Maria Borsa

Orașul Borșa se află în Maramureș si Pensiunea Maria Borsa tot aici, iar stațiunea cu același nume se află la peste 130 de kilometrii de Municipiul Baia Mare și 81 de kilometrii de Sighetul Marmației la poalele munților Rodnei și Maramureș. Pe aici se face legătura dintre Maramureș și Bucovina ne referim evident la Pasul Prislop. Vârful Pietrosu desparte Borșa de Bistrița Năsăud. Zona Borșa găzduiește șase perimetre care au statut de rezervație naturală, precum și o serie de obiective turistice; Manastirea Peri, Muzeul satului Maramureșan aflat la 300 m distanță de drumul național DN18 dinspre Sighetul Marmației, Cimitirul vesel de la Săpânța, Biserica din lemn de la Bârsana, Cascada Cailor sunt doar câteva din motivele să vizitezi zona Borșa Maramureș. Nu există turist care să iubească muntele și să nu își propună să ajungă aici în Borșa. Turismul s-a dezvoltat mult de la un an la altul. Ca în orice domeniu, concurența e în folosul clienților. Sunt o serie de oferte pe internet la un clik distanță, de tine dar o informare amănunțită înseamnă timp. Cel mai nou portal de cazare din Maramureș cu pagina dedicată zonei cazare Borsa este https://www.cazaremaramures.ro. Aici apar oferte de cazare Borsa direct de la proprietari. În Borsa sunt si numeroase pensiuni turistice , pensiuni borsa, care ofera cazare in Borsa la conditii occidentale si de top. In ultimii ani Borșa atrage și iubitorii sporturilor de iarnă care cunosc bine pârtiile de aici.

Pensiunea Maria Borsa

Astăzi facem un tur virtual la Pensiunea Maria din Borșa o locație de cazare clasificată la trei margarete. Pensiunea Maria se află pe strada Brădeț numărul 13. Un număr de 33 de turiști își pot face aici o vacanță sau un concediu de vis, se poate alege între camere simple, duble sau triple. Pensiunea Maria este bine amplasată în raport cu pârtia de schi și de unele obiective turistice amintite mai sus. Fațada
este frumos decorată de culoarea lemnului, clădirea este etajată astfel încât se distinge din depărtare. În interior este tot confortul pentru a te simții ca acasă la aceasta contribuind din plin și gazdele foarte primitoare. Baie proprie la majoritatea camerelor dotată cu duș, există și camere cu baie comună, încălzire proprie, mobilier de calitate, TV și evident internet. Peste tot în interiorul clădirii te întâmpină decoruri și elemente de lemn ce transmit căldură și confort. Sală de mese, bucătărie dotată inclusiv cu mașină de spălat vase, salon pentru evenimente, sală de lectură, inchirieri echipamente sportive sunt doar câteva din facilitățile oferite. În curte sunt locuri special amenajate pentru diferite activități în funcție și de anotimp. Nu poate să lipsească o terasă precum și un loc de parcare; se pot organiza plimbări și excursii, iar datorită locului mirific dat de munții inconjurători veți avea parte de o vacanta de neuitat.
Tarife pentru grupuri de minim. 10 persoane:
Cazare: 35 RON / persoană/ noapte
Cazare + mic dejun: 50 RON / persoană
Cazare + demipensiune: 75 RON/ pe persoană
Cazare în camere cu mai multe locuri.
* Masa (prin catering) se asigură doar la grupuri de peste 15 persoane.
Ofertă de Crăciun închiriere integral 60 ron de persoană
Ofertă de Revelion, 14000 RON/ maxim. 5 nopti/ maxim. 28 persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.