Pensiunea Junior Oradea

Pensiunea Junior Oradea este o pensiune in Oradea care va ofera cazare in Oradea la una dintre multele pensiuni din Oradea, construite in ultimii ani.
În ultima vreme Municipiul Oradea și implicit Județul Bihor dețin supremația în partea de vest a țării cu privire la turism. Acest lucru este strict legat de amploarea dezvoltării economice a zonei, de modernizarea infrastructurii. Oradea este un oraș tranzitat de numeroși oameni de afaceri si este legat de restul țării prin aeroport, cale ferată și rutieră și este la mică distanță de aeroportul din Debrețin Ungaria. Oradea nu reprezintă doar tratamentele de la Băile Felix și 1 Mai ce atrag an de an turismul medical în zonă. Oradea se bucură de o serie de proiecte și implicit de promovarea excelentă a imaginii acesteia în toate formele de mass media. Înainte de a face un drum în orașul de pe Crișul Repede, indiferent cu ce scop, verifică mai intai pe internet posibilitățile de cazare. Poti cauta cazare oradea sau pensiuni oradea , si vei ajunge astfel la sute de oferte , care mai de care mai atractive. Turismul a cunoscut și el o dezvoltare în Oradea fiind o ramură economică. Oferte de cazare vei găsi nenumărate, însă nu toate sunt potrivite pentru tine. Cel mai simplu sa ajungi la oferte de cazare ar fi sa vizitezi portalul https://www.cazareoradea.ro/ și în mod sigur vei fi mulțumit de alegerea făcută. Aici vei găsi oferte direct de la proprietari, iar informațiile sunt actualizate zilnic.

Pensiunea Junior Oradea

Astăzi iți propunem un tur virtual la Pensiunea Junior Oradea, situată chiar în Oradea pe strada Ogorului la numărul 63. Pensiunea Junior Oradea, se află în apropierea centurii orașului ce te duce spre Băile Felix. Unitatea de cazare are o capacitate de 31 de locuri disponibile în 15 camere putând fi alese camere simple, duble, matrimoniale sau triple. Clădirea etajată pe două nivele este situată în zona Kaufland și este ușor de reperat după fațada zugrăvită în galben lămâi cu inserții de portocaliu. În interior te întâmpină culori la fel de plăcute odihnitoare, ce au rolul de a da pensiunii Junior o notă de lumină în plus. La Pensiunea Junior Oradea, toate camerele dispun de baie cu duș, iar unele au climă. Fiecare cameră este atent personalizată cu mobilier modern, frigider tv și evident acces la internet. În curtea interioară Pensiunea Junior Oradea asigură o parcare păzită inclusiv pentru autocare. Se poate asigura la cerere service mobil pentru mașini. La Pensiunea Junior Oradea, restaurantul din incintă a fost reconfigurat, renovat redeschis recent, este un loc unde se pot organiza întruniri și petreceri private. La Pensiunea Junior Oradea, serviciile sunt la nivelul celor trei stele de clasificare. Micul dejun este foarte apreciat de cei ce au trecut pragul la Pensiunea Junior Oradea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.