Pensiunea Delia Timisoara

Pensiunea Delia Timisoara este o pensiune ce ofera cazare in Timisoara, fiind una dintre multele pensiuni din Timisoara care ofera cazare.
Daca ai de gand sa stai o vreme in Timisoara, ar fi bine sa vii cu cazare in Timisoara, asigurata.
In ce sens ? Sa cauti inainte sa te aventurezi in Timisoara, o locatie de cazare, unde sa fii cazat. Pentru asta intra pe internet si cauta cazare timisoara sau pensiuni timisoara. Si netul o sa-ti dea o multime de variante de cazare. Sau pur si simplu intra pe www.cazaretimisoara.ro si alege de acolo locatia care te incanta la toate capitolele : design, pret etc. unde sa gasesti cazare in Timisoara.
Timișoara este un pol turistic important in acest colț de țară. Mai ales în această perioadă mulți turiști din țară și străinătate vor să vadă de unde a început Revoluția acum 30 de ani. Timișoara este un oraș ce atrage și în perioada sărbătorilor de iarnă dar tot anul Timișoara e o atracție. Lună de lună se organizează aici în orașul de pe Bega tot felul de evenimente cultural artistice. Timișoara denumită și Mica Vienă are legături cu toată țara atît cu avionul, pe autostradă dar și pe căile CFR. Numărul mare de turiști este dat și de centrul universitar puternic de aici dar și de numeroasele centre medicale ce atrag turiștii la diverse tratamente și intervenții medicale. Fluxul mare de persoane ce tranzitează Timișoara cu diverse probleme a dezvoltat turismul în orașul de pe Bega. Te poți caza în oraș sau în localitățile învecinate. Oferte de cazare găsești pe internet. Cel mai nou portal de cazare cu oferte direct de la proprietari este https://www.cazaretimisoara.ro/ .

Pensiunea Delia Timisoara

Înainte de a pornii la drum îți propunem un tur virtual la Pensiunea Delia Timișoara localizată pe strada Chișodei la numărul 86. Pensiunea Delia dispune de cinci camere în diverse configurații cu paturi duble sau două ori trei paturi. Tarifele sunt diferențiate ca preț în funcție de opțiunea fără mic dejun, cu mic dejun sau bufet suedez. Pensiunea este situată într-un loc liniștit, la 10 minute de centrul orașului. Locația te duce mai mult cu gândul la căminul de acasă. Camerele sunt mari luminoase și modern utilate cu mobilier modern, dormitor și tv. Fiecare cameră are baie proprie cu cabină de duș. Interiorul pensiunii este frumos amenajat și în zona recepției. În curte în perioada timpului frumos te poți bucura de terasă foișor, grădină, heleșteu. Evident pensiunea dispune de o parcare privată, iar toată locația are acces la internet. Cei ce au trecut pragul gazdelor amabile de la Pensiunea Delia au apreciat curațenia din camere și frumusetea grădinii cu flori în special în perioada sezonului cald.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.