Cazare Timisoara la Pensiuni Timisoara si Hoteluri Timisoara in 2022

Orașul Timișoara nu e doar un pol economic din vestul țării și un vechi centru universitar, locul de unde a început Revoluția din 1989, este un oraș în permanentă dezvoltare. Turismul medical, oferit de cazare timisoara, hoteluri timisoara și de pensiuni timisoara, dar și viața studențească fac ca orașul Timișoara să fie vizitat anual de numeroase persoane. Orașul de pe Bega cum mai este numit deși e străbătut de canalul Bega, e în permanență modernizare. Atat infrastructura rutieră cât și cea feroviară sunt în ample procese de transformare. Timișoara a încercat mereu să aducă un suflu nou, occidental zonei de vest din țara noastă. De orașul Timișoara mai exact de împrejurimi e legat numele actorului Johnny Weissmuller celebru actor ce la interpretat pe Tarzan, unul din filmele cele mai îndrăgite de generații întregi. Casa memorială a lui Tarzan se poate vedea în Freidorf o localitate lipită de Timișoara. Celebrul actor american prin dobandirea cetățeniei a fost și un performant înotător pe podium la Jocurile Olimpice.

cazare timisoara
canalul bega

Prin așezarea sa geografică Timișoara vrea să profite de granițele cu Ungaria și Serbia pentru a dezvolta turismul. Cele două țări amintite își pun amprenta și pe gastronomia locului, aici în Timișoara e pluriicultura la ea acasă de la sârbi, sași, unguri etc. Ca turist nu ai cum să te plictisești în Timișoara, ai mari centre comerciale, locuri în oază de natură, plimbare cu vaporașul pe Bega, competiții sportive, etc. Nu duci lipsă nici de un centru pietonal plin de cafenele găzduite în clădiri cu arhitectură veche.Pe strada Mihail Jora numărul 3, este cafeneaua cu pisici, iar pe strada Alba Iulia te plimbi pe sub umbrele colorate agățate la înălțime un concept copiat din Portugalia.

pensiuni timisoara
opera

Nu uita să vizitezi Opera, locul esențial pentru revoluția din 1989, precum și celebrul parc al rozelor, locul preferat al timișorenilor când vine vorba despre poze făcute în natură. Tot aici se țin și numeroase spectacole. Este orașul care e legat de o parte din țară de autostrada Timișoara-Lugoj-Deva, Sibiu dar și Timișoara-Arad. Am expus doar câteva din argumente pentru a oferii să petreci cel puțin un sfârșit de săptămână în Timișoara. Pentru o ieșire reușită trebuie mai întâi de toate să te ocupi de o cazare pe măsura așteptărilor și a bugetului. Îți propunem portalul cazaretimisoara.ro, un loc unde întâlnești noi și noi oferte de cazare. Preturile afișate nu conțin alte taxe ascunse, poti lua legătura direct cu proprietarii se pot face anulări fără a pierde bani. Gazde primitoare goști cum se spune în Banat te fac să te simți ca la tine acasă. Cei care au optat pentru una dintre unitățile de cazare de pe cazaretimișoara.ro , au revenit de câte ori au avut ocazia sau au ales să își exprime mulțumirea în comentarii postate pe pagina unității de cazare respective. Portalul cazaretimișoara.ro găzduiește peste 70 de unități de cazare, este prietenos, ușor de navigat în el. Timișoara poartă și numele de Orașul Florilor sau Mica Vienă. Aici a debutat în Europa iluminatul electric în 12 noiembrie 1884, lucru menționat de presa vremii. Peste 700 de becuri cu filament de cărbune.Vă așteptăm să ne vizitati orașul de pe Bega.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.