Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

vineri, 27 mai 2016

Poti calatori ca un rege si la bordul unui autocar. Convinge-te chiar acum, printr-un drum spre Castelul Peles!

Confort. Curățenie. Wi-Fi. Probabil nu te-ai gândi să asociezi aceste trei cuvinte cu un transport atât de ancorat negativ în mentalul nostru, cel cu autocarul. Dar iată că România ne surprinde. Din nou! 

De curând, în flota Christian Tour, prin divizia sa de transport - Memento Bus, au intrat zece autocare Neoplan moderne, o investiție de 3 milioane € prin care cursele lungi vor deveni, în sfârșit, suportabile :) Ce e și mai tare este că tarifele sunt inteligente, începând de la 1 €/sens și scăzând cu cât rezervi mai din timp! Nu-i așa că sună fantastic să călătorești de la București la Cluj-Napoca, să zicem, plătind doar 30 de lei pe tur/6.6 € (am făcut o astfel de simulare în mai pentru plecare în septembrie) și pe deasupra să nici nu simți când a trecut timpul? Stai confortabil, într-un scaun cu piele ecologică, într-o atmosferă plăcută chiar și pe caniculă, cu un aer condiționat excelent distribuit, navighezi gratuit pe internet (funcționează perfect hotspot-ul de la Vodafone disponibil în autocare, pe testate :D), ești servit cu bomboane de un însoțitor de bord, care îți stă la dispoziție cu orice informație, admiri peisajele prin geamuri heliomate și... ai ajuns :)

memento bus parcare hotel mara

castel peles sinaia mai 2016

Ești pregătit deja să-ți rezervi următoarea călătorie, de data aceasta călătorind cu autocarul spre destinație? Ia-ți bilet de pe MementoBus.ro și nu uita că poți plăti chiar și prin SMS! Măi, măi, ce ne-am modernizat și nici nu aveam habar ;)

memento bus christian tour memento bus christian tour memento bus christian tour memento bus christian tour memento bus parcare hotel mara

Eu m-am convins că atunci când n-ai o mașină/șofer la dispoziție, când avionul nu e o opțiune, iar trenul a devenit deja o corvoadă, tot nu ai motive să stai acasă. Te urci în autocar și, culmea, te simți bine! Am fost la bordul unui astfel de autocar într-o călătorie dus-întors (București-Sinaia) și am debarcat la Castelul Peleș, pe care l-am revăzut asaltat de turiști străini și l-am pozat atât cât mi-a permis aglomerația și vigilența supraveghetoarelor. Dacă n-ai încredere că transportul cu autocarul poate fi luat în considerare pentru orice călătorie, nici nu trebuie să mergi departe de acasă: hai măcar până la Sinaia și o să tot vrei să mergi mai departe, de ce să mai cobori când e atââât de bine?! :)

peisaj sinaia salon dejun peles salon oglinzi venetiene peles salon turcesc peles tavan rabatabil peles tavan rabatabil peles
candelabru peles carol bierhaus sinaia castel peles sinaia mai 2016 hol parter peles sinaia hol parter peles sinaia

__________________________
Daca ti-e pofta de si mai multe povesti, imbarca-te pe Facebook. Sau asigura-te ca ajungi la timp in port cand o noua poveste apare la orizont. Biletul se ia de AICI, simplu, gratuit si rapid!