Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, 12 iulie 2015

Cum poti sa te bucuri la maxim de Cluj?

bcr city card cluj
Foarte simplu. Dacă ai între 14 și 30 de ani, ești student în orașul-comoară al Transilvaniei, te pregătești pentru o ședere mai îndelungată sau vei vizita des urbea de pe Someșul Mic, musai trebuie să te "înarmezi" în cucerirea Clujului cu BCR City Card, primul city card din România adresat tinerilor și unicul în Europa cu această combinație de facilități: emitere instant + sistem contactless + beneficiile specifice unui city card. 

Cluj-Napoca este primul oraș din țara noastră care se poate bucura de un astfel de card (și chiar este o bucurie, după cum vei putea vedea și în rândurile următoare), pentru că el și nimeni altul este în 2015 Capitala Europeană a Tineretului! Cum BCR este banca oficială a acestui grandios eveniment și pentru că orașul mustește de chestii de văzut/experimentat/trăit la maximum, acest card nu putea fi mai binevenit și mai de nelipsit din buzunarul celui care pornește în explorarea și savurarea Clujului. 

Pe scurt, poți lua acest card de la orice sucursală BCR sau de la birourile mobile special amenajate, fiind eliberat pe loc, doar pe baza cărții de identitate. Îl alimentezi cu minim 50 RON și deja distracția poate începe! BCR City Card este un card de debit instant, cu funcție contactless, cu ZERO costuri de emitere și administrare, ZERO comision pentru plăți la comercianți, retrageri de numerar gratuite la atm-urile băncii și care, pe deasupra, poate fi folosit și în străinătate, cu zero griji :) Dar asta nu e tot! Doar cu acest card beneficiezi de reduceri și chiar gratuități la o rețea extinsă de parteneri clujeni: de la hoteluri la restaurante, de la cafenele la florării și chiar cabinete stomatologice, de la librării la agenții de turism s.a. Lista completă a celor peste 80 de locuri unde te poți bucura la maxim de Cluj este disponibilă la BCR.CLUJ.COM

Sună bine-bine? Atunci haide în Cluj și vei avea avea parte de experiența pe care o merită un tânăr ca tine! Echipează-te cu BCR City Card și inspiră-te de AICI cu o mulțime de locuri pline de fainoșag pe care nu trebuie să le ratezi în oraș. 

Distracție faină!

__________________________
Daca ti-e pofta de si mai multe povesti, imbarca-te pe Facebook. Sau asigura-te ca ajungi la timp in port cand o noua poveste apare la orizont. Biletul se ia de AICI, simplu, gratuit si rapid!