Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, 28 decembrie 2014

Serpentinele din Predeal, terenul de joaca al Craiesei Zapezii

Nu e defel o încântare pentru un șofer să fie la volan pe un asfalt umed, în plină ninsoare. Dar pentru copilotul său, drumul este un deliciu!

peisaj iarna serpentine predeal


Serpentinele care coboară din Predeal spre Brașov sunt unul din locurile unde ar trebui să dați năvală când iarna își arată forța cea frumoasă. Când Crăiasa Zăpezii are chef de joacă și bulgărește drăgălaș sute de brazi, peisajul de lângă Predeal devine feeric, așa cum a fost și într-o vineri de noiembrie 2014, dar și în Ziua Sfântului Ștefan. 

Vanilate crengi, argintii tablouri încremenite într-o ambianță de regal hibernal. Dacă aflați prognoza că va ninge la Predeal și nu vă e prea departe orașul de la cea mai mare altitudine din țară, nu ezitați să asistați la un spectacol zăpăcitor de atrăgător. 

Cu puțină precauție, și șoferii se pot bucura ori pot trage pe dreapta, în cea mai apropiată parcare, lăsând spătarul scaunului pe spate și privind magia iernii... Chiar și cei mai grăbiți dintre noi nu vor rezista tentației de a face parte, măcar oleacă, din publicul Crăiesei Zăpezii :)

plasa lumini republicii brasov craciun brasov casa sfatului craciun brasov

~

Maestrul responsabil pentru fotografii: Sony A5100

__________________________
Daca ti-e pofta de si mai multe povesti, imbarca-te pe Facebook. Sau asigura-te ca ajungi la timp in port cand o noua poveste apare la orizont. Biletul se ia de AICI, simplu, gratuit si rapid!


4 comentarii:

 1. Ce mi-ar placea si mie putina zapada!!! :))
  Foarte faine fotografii, zona este intr-adevar ofertanta.
  Sarbatori Fericite in continuare, Anda si un An Nou plin de calatorii frumoase!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Larisa, ai grija ce iti doresti :)) Sa nu fie nici prea multa, totusi :D
   Sa fie un 2015 cat mai calator si pentru tine!

   Ștergere