Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

joi, 25 decembrie 2014

Cel mai fain brad de Craciun din Romania va fi, mereu, cel din Brasov

Încă niște Sărbători minunate se pogoară peste România și vreme nu-i de stat în casă, având în vedere temperaturile prea plăcute pe care le aduc ultimele zile din 2014. Este, deci, prilejul cel mai nimerit să colindăm orice orășel ne iese în cale, căci mereu pe ultima sută de metri dintr-un an, orice urbe arată frumos, unele chiar magic.

Dacă Sibiul și-a adjudecat cam pentru toată lumea titlul de cel mai frumos Târg de Crăciun din țară, că nu degeaba Timișoara, Clujul și alte orașe i-au copiat deja celebra plasă de lumini, Brașovul, cealaltă nestemată medievală, și-a păstrat și ea faima - ca în fiecare an, are cel mai fain brad de Crăciun! Hip, hip, hooray!


Ce fericire pe noi, românii, că în perioada Sărbătorilor de iarnă, ne putem bucura de asemenea minunății în zeci de culori și miliarde de tone de stare bună pe care orice decorațiune o emană! Brașovenii pot fi cu atât mai mândri de orașul lor, că-i desprins dintr-o poveste care n-ai vrea niciodată să se termine...

panorama piata sfatului craciun brasov


Cum să nu-ți dorești să vii în Brașov în preajma sau chiar în toiul Crăciunului/Revelionului, când te poți plimba pe sub nenumărate stele, coborâte din înaltul cerului la umila ta altitudine, chiar sub capul tău, transpuse într-un plafon luminos de 500 m lungime, ce transformă Strada Republicii în artera strălucitoare a orașului? Și cum să nu te bucuri ca un copil și să începi să-l cauți pe Moș Crăciun prin înaltul cerului, doar-doar îi vei zări sania miraculoasă, când ești la poalele unui măreț brad de 25 m înălțime și vârsta impresionantă de 140 de ani?

Spuneți-mi voi, ați putea să-i rezistați Brașovului în zilele de Sărbătoare? Dacă nu, haideți să-l facem perla turismului de iarnă, că prea a acaparat Sibiul toate luminile rampei! Dacă sunteți de acord că merită, bineînțeles :)


plasa lumini republicii brasov craciun brasov casa sfatului craciun brasov
piata sfatului craciun brasov
plasa lumini republicii brasov

Încă un motiv care nu vă va lăsa să mai stați acasă, fără să salutați Brașovul __________________________
Daca ti-e pofta de si mai multe povesti, imbarca-te pe Facebook. Sau asigura-te ca ajungi la timp in port cand o noua poveste apare la orizont. Biletul se ia de AICI, simplu, gratuit si rapid!