Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

miercuri, 6 august 2014

Te invit la niste langosi traditionali unguresti, intr-un colt de Paradis!

Drumul dintre Joseni și Praid (DN 13B) este unul dintre cele mai încântătoare pe care le are România. Străbate o pădure maiestuoasă trecând pe lângă petice de luminiș, zăpăcește călătorul cu niște priveliști dulci și îl poartă pe un asfalt bun, ideal pentru o tură de relaxare cu mașina. 

Înspre capătul de la Joseni, în vecinătatea unei poienițe, se lărgește pentru a-ți asigura o parcare, obligându-te astfel să oprești. Nu vei regreta, iar stomacul tău va fi în culmea fericirii.


Cu doar 5 lei, Ținutul Secuiesc se predă papilelor tale gustative, sub forma unor langoși de 120 g, pregătiți pe loc. Ai de ales între diferite toppinguri: cașcaval+smântână, cașcaval+smântână+usturoi, cașcaval, Finetti, gem, zahăr pudră. După ce ai luat decizia grea, așează-te la măsuțele din fața căsuței magice și doar savurează.

Eliberează-te de orice gând negru, admiră ghidușiile câinelui de pază, visează la o vacanță în vilele din preajmă și pierde-te în numărătoarea firelor de iarbă din jur. Apoi urnește-te din loc și pornește iară la drum!

România are încă multe de arătat :)

caine poiana dn 13b priveliste dn13b poiana dn 13b panorama borzont tinutul secuiesc

langosi dn 13b

__________________________
Daca ti-e pofta de si mai multe povesti, imbarca-te pe Facebook. Sau asigura-te ca ajungi la timp in port cand o noua poveste apare la orizont. Biletul se ia de AICI, simplu, gratuit si rapid!