Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

vineri, 4 iulie 2014

Cand plecam in vacanta, lasam deoparte grijile, dar si vibratorul :P

O știre simpatică a fost adusă de un "porumbel voiajor" la bordul celor mai frumoase povești despre România și ar fi fost mare păcat s-o țin doar pentru mine, "căpitanul de vas" care a avut ocazia s-o recepționeze. Se pare că plecăm în bagaje cu jucării sexuale, papagali, câini, haine de blană sau rochii de mireasă, dar uităm să le luăm cu noi la întoarcerea acasă. Fie suntem atât de supărați că revenim la rutina zilnică și că părăsim niște peisaje magnifice, fie vacanțele cauzează pierderi de memorie, cert este că 7% dintre turiștii care se cazează în România își uită diferite obiecte în cameră.

sursa foto


100 de proprietari de hoteluri, pensiuni, moteluri, hosteluri și alte unități de cazare din toată țara au participat la un sondaj organizat de www.hotelguru.ro și au declarat că hainele și obiectele de îngrijire personală sunt cele mai uitate obiecte! Altcineva a uitat 150.000 € în Moeciu, dar slavă ospitalității și contrar felului nostru de a fi, omul și-a recuperat integral banii! De altfel, aproape 60% dintre respondenți au mărturisit că anunță fostul client în cazul în care acesta uită ceva în respectiva unitate (ce bine ar merge o campanie internațională pornind de aici și diminuând niște prejudecăți). Partea cea mai simpatică vine, cred eu, în momentul în care îl suni pe turist și îl întrebi dacă nu cumva a uitat să ia cu el și... vibratorul, jucăriile sexuale fiind unele dintre "suvenirurile" pe care turiștii le-au lăsat ca amintire celor care i-au găzduit :) 

__________________________
Daca ti-e pofta de si mai multe povesti, imbarca-te pe Facebook. Sau asigura-te ca ajungi la timp in port cand o noua poveste apare la orizont. Biletul se ia de AICI, simplu, gratuit si rapid!