Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

joi, 15 mai 2014

Bucuresti, esti pregatit? 3500 de turisti israelieni te vor vizita in vara lui 2014

Pe 13 mai 2014, a aterizat pe Aeroportul Internațional Henri Coandă prima cursă charter cu turiști israelieni care se vor bucura de ospitalitatea românească și atracțiile capitalei noastre. În perioada mai - august 2014, vor urma să ajungă în București 3.500 de turiști israelieni, care vor sosi prin Meshek Wings Tours, la bordul avioanelor operate de Blue Air.

Pe lângă cele două sinagogi-muzee pe care sunt sigură că nu vor vrea să le rateze, turiștii din Israel mai intenționează să viziteze Centrul Istoric, pentru atmosfera acelui Mic Paris uitat și Parcul Herăstrău, fiind o întinsă zonă verde, o raritate în țara lor. De asemenea, sunt atrași de serile de folclor organizate la diverse restaurante, dar și de ședințele de shopping în mall-urile din Capitală, care sigur se vor prelungi ore întregi :)Pe lângă cei 3.500 de turiști care se vor plimba pe Calea Victoriei și vor poza Palatul Parlamentului, alți 5.000 de vizitatori din Israel vor poposi pe litoral și pe Valea Prahovei. Motiv de mare bucurie pentru turismul nostru, având în vedere că s-a estimat că un turist israelian cheltuie, în România, minim 100 €/zi și petrece un sejur mediu de 4 zile. Ceea ce înseamnă că acest val de turiști va genera peste 3 milioane de euro doar din cheltuieli extra pachetului de bază achiziționat prin agenția Meshek Wings Tours, unul dintre primii 10 touroperatori din Israel.

Îmi mai rămâne doar să le urez distracție plăcută în România*, iar dacă ne întâlnim cu ei pe stradă, haideți să-i salutăm cu "Shalom" și să le zâmbim larg. Atât de simplu putem contribui la conturarea unei imagini bune pentru țara noastră! 

*יש לי כיף
__________________________
Daca ti-e pofta de si mai multe povesti, imbarca-te pe Facebook. Sau asigura-te ca ajungi la timp in port cand o noua poveste apare la orizont. Biletul se ia de AICI, simplu, gratuit si rapid!