Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, 2 martie 2014

Marimea conteaza: Am descoperit cea mai spatioasa camera si cel mai mare spa, la Hotel President, in Targu Mures!

În inima Transilvaniei, într-un oraș în care vii fie de nevoie, cu afaceri presante, fie din curiozitate, pentru că ai auzit de frumoasa istorie din zona centrală, se remarcă un loc aparte în turismul românesc. 

La ieșirea din Târgu Mureș spre Cluj-Napoca, drumețul obosit sau afaceristul grăbit găsesc deopotrivă ceea ce-și doresc. Și un pic mai mult! Nu e deloc întâmplător numele de President pe care-l poartă complexul de 4 stele în care am avut și eu plăcerea să mă lăfăi timp de două zile, la final de februarie 2014.

Aici am găsit cea mai spațioasă cameră în care am dormit până acum (aș fi putut da o petrecere pe cinste cu zeci de invitați într-o cameră dublă!) sau, dacă aș fi fost mai pretențioasă, indiferent în ce apartament m-aș fi cazat, aș fi dat în baie de... jacuzzi. Tot aici, cel mai mare spa din România și, risc s-o spun, poate cel mai frumos. 

piscina aqua rock spa targu mures

Petrecerea pe care o visam în cameră s-ar fi putut transpune în realitate chiar la spa-ul de 2500 mp. Într-un ambient inedit, care te teleportează într-o junglă luxuriantă, fierbinte și relaxantă, unde te aștepți să întâlnești familia Flinstone, se organizează zile de naștere, onomastice, petreceri pentru burlăcițe sau pool party-uri, asezonate cu voie bună, sănătate, relaxare și meniuri cu specific italian. Următoarele evenimente sunt cu ocazia zilei de 8 Martie sau pool party-ul din 14 martie, cu începere de la ora 22. 

În programul zilnic de 10 ore (10-22), spa-ul cu cea mai mare suprafață din România se mai laudă cu sauna care suportă 30-40 persoane, ceea ce o face cea mai spațioasă din țară, cu piscina de 27 m lungime și 12 m lățime, perfectă atât pentru înotători profesioniști, cât și pentru bălăceală, dar și cu deliciile speciale pentru copii (bazinele și cursurile de înot). Adulții pot petrece de minune și la restaurantul complexului President, restaurant cu specific argentinian, unde în fiecare seară se cântă muzică live, iar cu ocazii speciale, de exemplu de Valentine's Day, Argentina se teleportează până în inima Transilvaniei, prin spectacole de tango.

Turismul românesc tocmai a mai primit o bilă albă. Deci, se poate! Indiferent de motivul care vă aduce la Târgu Mureș, aveți în Hotelul President o recomandare demnă de a fi luată în seamă. Iar dacă nu aveți drum prin această parte de România, cred că v-am dat destule argumente ca să vă îndreptați spre Târgu Mureș. Măcar pentru serviciile și timpul de calitate pe care-l puteți petrece în România, ca și cum ați fi în străinătate!

aqua rock spa targu mures baie hotel president targu mures baie hotel president targu mures bazin apa sarata aqua rock spa targu mures bazin aqua rock spa targu mures
camera hotel president targu mures camera hotel president targu mures camera hotel president targu mures hotel president targu mures jacuzzi aqua rock spa targu mures
piscina aqua rock spa targu mures
piscina aqua rock spa targu mures
__________________________
Daca ti-e pofta de si mai multe povesti, imbarca-te pe Facebook. Sau asigura-te ca ajungi la timp in port cand o noua poveste apare la orizont. Biletul se ia de AICI, simplu, gratuit si rapid!