Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, 24 martie 2014

3 sporturi de aventura pe care trebuie sa le incerci

Iată că a venit și primăvara și, odată cu ea, și cheful de plimbări, sport și călătorii. Dacă pentru voi “vacanța” rimează cu “aventură“ și “inedit”, atunci ar trebui să încercați cel puțin un sport de aventură primăvara și vara asta.motoparapanta green adventure
zbor cu motoparapanta green adventure

Visăm să zburăm de când suntem mici... Îți poți închipui senzația de liniște absolută atunci când, după o scurtă alergare, îți iei zborul ca o pasăre care mereu a știut că în văzduh îi este locul? Și te poți și învârtiiiii, o da, te poți învârti ca într-un parc de distracții dacă vrei, ca să rămâi pentru un timp ce pare că s-a oprit, agățat într-o lume în care doar tu exiști și nimic altceva nu mai contează.

Senzații tari garantate!

Vrei să zbori cu moto-parapanta?

Green Adventure organizează zboruri cu moto-parapanta, în tandem, alături de cei mai buni instructori de zbor, brevetați și cu o mare experiență. Echipamentul folosit este de ultimă generație și îndeplinește toate standardele de siguranță, inclusiv parașuta de rezervă. 

Preț: de la 250 lei.river tubing green adventure
river tubing green adventure

River tubing este un sport de aventură destul de puțin cunoscut în România. Pe colace speciale, echipat cu vestă de salvare, costum și încălțăminte neoprene, pornești într-un maraton plin de adrenalină pe apele repezi ale râurilor. River Tubing se pretează pe râuri ușoare sau, de ce nu, la o petrecere privată pe lacuri sau pe mare.

Te tentează o tură de River Tubing?

Green Adventure este singura companie din România care oferă această activitate inedită. Pentru river tubing se folosesc colace speciale de înaltă fiabilitate, veste de salvare cu o flotabilitate mult mai înaltă decât cele obișnuite, căști speciale de protecție, costum neopren, încălțăminte neopren. Echipamentele sunt puse la dispoziție de organizator.

Preț: de la 150 lei.


Kayaking (Plimbari cu caiacul)
Kayaking green adventure

O activitate mai liniștită, dar distractivă. Alături de un grup vesel și dornic de mișcare, în liniștea deplină a naturii, cu caiacele aliniate, pornești într-o aventură de neuitat. Poți opta pentru o tură de o zi pe lacurile din zona Bucureștiului sau Delta Neajlovului, mini-expediții de un weekend pe Dunăre sau expediții în Delta Dunării.

Vrei să pornești într-o expediție cu caiacul?

Green Adventure organizează plimbări cu caiacul pe lacurile din zona Bucureștiului sau pe Dunăre și în Delta Dunării. Expedițiile sunt organizate de la A la Z de Green Adventure și tot echipamentul necesar îți este pus la dispoziție (cele mai performante caiace și canoe, padelele sau pagaile, veste de salvare cu flotabilitate mare, corturi).

Preț: de la 100 ron/persoană.

---


Zborul cu moto-parapanta, kayaking și river tubing sunt 3 sporturi de aventură pe care trebuie să le încerci cel puțin o dată în viață. Le poți practica cu succes și în România. Pe lângă senzații tari și distracție, aceste sporturi de aventură îți oferă posibilitatea de a petrece timp în natură, cunoscând frumusețile țării și posibilitatea de a-ți dezvolta calitățile (spiritul de echipă, inițiativa, curajul). Fie că alegi moto-parapanta, caiacul sau river tubing, în mod sigur vei rămâne cu amintiri frumoase.

__________________________
Daca ti-e pofta de si mai multe povesti, imbarca-te pe Facebook. Sau asigura-te ca ajungi la timp in port cand o noua poveste apare la orizont. Biletul se ia de AICI, simplu, gratuit si rapid!