Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

miercuri, 18 septembrie 2013

Anita (Calatorii360.ro): "Turistilor, mai lasati naibii in pace Valea Prahovei si Mamaia, le-ati batatorit destul!"

"Am 28 de ani și am început să călătoresc de la 11 ani, fiind vârsta la care am și zburat prima dată cu avionul. Am vizitat până acum diferite orașe/regiuni din aproximativ 20 de țări, printre care Venezuela, USA (New York, Florida), UK, Germania, Franța, Italia etc. Lucrez în mass-media de aproape 9 ani, cu experiență în zona de project management, media-planning, client service și organizare de evenimente.

Blogul meu, www.calatorii360.ro, a debutat ca un hobby, la finele anului 2012, eu fiind pasionată de cutreierat prin lume sau de poveștile celor care mă înconjoară, din drumețiile lor. Ca structură, blogul găzduiește atât povești personale, cât și materiale și/sau știri relevante din zona de turism (extern, intern, oferte speciale etc)", ne împărtășește Anita, cea care este luată astăzi la întrebări de nimeni alta decât România. Pe bloggerița de miercurea aceasta am cunoscut-o pe #litoralulmeu și vă pot spune că este o fire foarte veselă, alături de care ți-e mai mare dragul să-ți petreci timpul, contaminându-te iremediabil cu bucuria și pofta ei de viață molipsitoare. Vă dați seama că aceeași energie răzbate și din blogul său, așa că nu uitați să vă îmbarcați și la bordul calatorii360. Articolele sale nu sunt "romane", dar surprind esența destinațiilor prezentate, un mare atu pentru cei care sunt mereu pe fugă și n-au timp să citească pagini întregi de istorisiri personale. Din "culise", vă mai mărturisesc că ziua este "sclava" smartphone-ului, dar seara devine stăpâna absolută a dansului, așa că alături de Anita nu poți decât să te distrezi, oriunde ai fi.

Nu va dura mult să-i parcurgeți răspunsurile, așa că nu aveți nicio scuză să nu le citiți, ocazie când vă provoc să vă lăsați și voi interogați. Sigur nu va fi prea ușor să răspundeți/să vă decideți :D

anita calatorii360

1. Caracterizează-mă într-un singur cuvânt, maxim două.

Unică.


2. Dacă mâine ai putea pleca oriunde în teritoriul meu, care ar fi destinația unde n-ai fost niciodată, dar ți-ai dori să ajungi?

Maramureș.


3. Care este locul tău preferat din "casa" mea, indiferent că este restaurant/ hotel/ munte/ mare/ obiectiv turistic? Care este locul pe care nu-l agreezi deloc?

Lacul Roșu și Sibiu (mi-e greu să aleg). Nu agreez foarte tare stațiunile de pe Valea Prahovei.


4. Care este mijlocul preferat de transport prin ograda mea?

Trenul.


5. Mare sau munte?

Munte.


6. Care este “CEL MAI FRUMOS ORAS” al meu, după părerea ta și de ce?

Sibiu. Pentru starea pe care mi-o induce.

sibiu calatorii3607. Dacă ar fi să alegi un singur simbol care să mă reprezinte, ce ai alege?

Delta Dunării, dacă ne referim la un punct pe hartă. Dacă ne referim la simbol, Transfăgărășanul.


8. M-ai recomanda turiștilor străini ca destinație de vacanță?

Absolut! De exemplu, ca destinație, Cascada Duruitoarea și Lacul Bicaz, așa cum le-am văzut pe BloguldeCălătorii.9. Recomandă 3 bloguri de turism, care includ și turismul pe meleaguri mioritice, în afară de hailabord.ro.10. Transmite un mesaj turiștilor români care mă vizitează.

Să scape de obiceiul de a asculta zvonistica neavizată și să pună mâna să cutreiere țara și să se informeze de zonele minunate în care pot ajunge. Să mai lase naibii în pace Valea Prahovei și Mamaia, le-au bătătorit destul!

---

"România întreabă, bloggerii răspund" este o inițiativă marca HailaBord, prin care încerc să promovez, încă o dată,  ideea de a călători prin România și frumusețea unei asemenea excursii, totodată prezentându-vă câțiva dintre bloggerii de turism, oameni minunați de la care mă inspir de multe ori și pe care îi citesc mereu cu drag. Timp de câteva luni, în fiecare zi de miercuri, un alt blogger va răspunde acelorași 10 întrebări adresate de cine altcineva, dacă nu chiar de... România? Sunt sigură că dacă ar avea ocazia, ar pune chiar și mai multe întrebări, ca să afle ce face bine și unde/cum ar trebui să se schimbe.

__________________________
Daca ti-e pofta de si mai multe povesti, imbarca-te pe Facebook. Sau asigura-te ca ajungi la timp in port cand o noua poveste apare la orizont. Biletul se ia de AICI, simplu, gratuit si rapid!