Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

joi, 29 august 2013

Toamna se numara castelele. Ruginoasa si Miclauseni te asteapta la o adiere distanta

Moldova, pe lângă vinurile desfătătoare, peisajele molcome și personalitățile excepționale pe care le-a oferit istoriei, este și locul unde trăiesc doi gemeni ai stilului neogotic. Ambii locatari ai județului Iași, splendizi la înfățișare, Ruginoasa și Miclăușeni vă așteaptă în luna septembrie să le treceți pagul, să le cunoașteți poveștile savuroase și să vă făuriți noi amintiri acasă la Cuza și la familia Sturdza. 

Este rost de un nou Castle Break, așa că ia-ți bagajul, nu-ți uita entuziasmul și... la Moldova înainte!

afis castle break #2


De cu toamnă, cu ploi mărunte și răcoare, culori arămii și atmosferă liniștită, îți propun o plimbare așa cum doar HailaBord, MonumenteUitate, Viajoa și HoinariRomâni știu să pună la cale.

Pe 14 şi 15 septembrie 2013 facem o incursiune în inima Moldovei, în jurul fostei capitale, Iaşi, la două dintre cele mai frumoase reşedinţe ale aristocraţiei moldoveneşti: Castelul Sturdza din Miclăuşeni şi Palatul Cuza din Ruginoasa. 

Vom pleca din București, cu posibilitate de preluare din orașele de pe ruta București - Bacău. 

Numărul de locuri este limitat (45). În funcţie de dimensiunea grupului, preţul excursiei variază între 250 şi 300 lei şi urmează a fi stabilit după încheierea înscrierilor. Acesta include: transport, cazare, mic dejun (15 septembrie), taxa de acces şi tur ghidat al Castelului Sturdza din Miclăuşeni, taxa de acces şi tur ghidat al Palatului Cuza din Ruginoasa, tur ghidat în Iaşi. 

Pentru a te înscrie, trebuie să completezi următorul formular (până duminică, 1 septembrie) şi să achiți un avans de 100 lei (până joi, 5 septembrie). După completarea formularului, vei primi pe email informaţiile necesare pentru plata avansului. 

Pentru mai multe informații, o poți contacta pe Carmen Vasile, la adresa carmen.vasile@arche.ro sau poţi da un mesaj privat pe pagina facebook Monumente Uitate


Programul excursiei: 


Sâmbătă, 14 septembrie 2013 


06.00 Plecare din Bucureşti 

08.00 Popas (15 minute) 

13.00 Sosire Miclăuşeni – tur ghidat al Castelului Sturdza şi al Mănăstirii Miclăuşeni, program liber 

15.30 Plecare spre Iasi 

17.00 Sosire la Iasi, cazare la hotel 3*** 

17.30 Program liber 


palatul miclauseni iasi


Duminică, 15 septembrie 2013 


9:00 Mic dejun 

10.00 Tur de oraş prin Iaşi 

12.00 Plecare spre Ruginoasa

13.00 Sosire Ruginoasa - vizitarea palatului Cuza şi a împrejurimilor 

15:30 Oprire pentru masa de prânz 

16.30 Plecare spre Bucureşti 

22:30 Sosire estimată în Bucureşti 


palatul ruginoasa iasi


*Programul este relativ, condiţionat fiind de trafic şi de dinamica grupului. De asemenea, pregătim câteva surprize pe care le vom dezvălui la momentul potrivit.


Pentru a-ți trezi apetitul în a descoperi aceste perle ale Moldovei, fă cunoștință cu Ruginoasa și Miclăușeni, mai întâi în mediul virtual (poveștile aici și aici), că apoi sigur vei dori să vă cunoașteți și în realitate! :) Cât despre Iași, poți intra în atmosfera orașului cu un simplu click aici

__________________________
Daca ti-e pofta de si mai multe povesti, imbarca-te pe Facebook. Sau asigura-te ca ajungi la timp in port cand o noua poveste apare la orizont. Biletul se ia de AICI, simplu, gratuit si rapid!