Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

marți, 28 mai 2013

Joi pe #litoralulmeu: Spa-ul anului, Zeul Vantului, panorama wow, Happysor la dans

Prima zi din 2013 la malul Mării Negre a fost delicioso-fantastică, nu pentru că aș fi savurat vreun deliciu culinar, ci pentru că am avut onoarea să admir proaspătul premiat* Spa al anului, pentru că m-am delectat cu o priveliște impresionantă asupra mării și lacurilor Techirghiol și Belona, pentru că am petrecut timp de calitate eu cu mine pe plaja aproape pustie și pentru că am făcut cunoștință cu Happyșor, mascota agenției HappyTour, un entertainer de excepție, pe care ți-e imposibil să nu-l iubești din prima clipă.

Haideți să insistăm mai mult pe această minunată zi, căci merită.

peisaj marea neagra mai 2013


23 mai 2013, o zi care pentru mulți a fost "doar o altă zi la servici", pentru mine și alți 9 bloggeri de turism** a constituit exact scânteia care a declanșat (re)îndrăgostirea de litoralul românesc.
A fost de-ajuns doar o privire de la balconul camerei mele de la etajul 7 al Hotelului Europa din Eforie Nord ca să-mi reamintesc de ce iubesc țara asta, chiar și unde este spălată de apele doar noaptea negre :)

camera hotel europa eforie nord


panorama hotel europa eforie nord


panorama hotel europa eforie nord


panorama hotel europa eforie nord


panorama hotel europa eforie nord


priveliste techirghiol hotel europa


Dacă vreți să vă bucurați și voi de aceeași priveliște, trebuie să scoateți din buzunar în extrasezon, per noapte, 95€/single sau 130€/dublă***. Toate cele 221 de camere au balcoane de unde puteți admira zi și noapte panorama care vă va lăsa fără cuvinte. Două ponturi: 1-lăsați ușa de la balcon deschisă și adormiți așa! Cea mai bună terapie este somnul acompaniat de sunetul valurilor; 2-rezervați-vă sejurul cu 30 de zile înainte de sosire și veți avea 20% reducere.

Dacă sunteți în căutarea unui loc prielnic pentru conferințe sau diferite evenimente, tot la Europa puteți ajunge. Ballroom-ul Europa se poate diviza în trei module separate (Phoenix - max 250 loc, Helios - max 150 loc, Cronos - max 150 loc) și poate fi aranjată pentru recepție/cocktail, în stil teatru, sală de clasă, banchet sau în formă de "U". 

sala conferinte hotel europa eforie nord


În plus, Europa mai pune la dispoziție 3 locuri pentru evenimente (Foaierul, sala Mercur și Lounge Bar-ul).

Indiferent de motivul care v-ar aduce aici, nu ratați Ana Aslan Health Spa. Doar și pentru că este Spa-ul anului 2013! Dar și pentru că deține secretul tinereții fără bătrânețe, "îmbuteliat" în produse Gerovital. Alte atracții? Băile cu nămol, în struguri, cu plante sau alge, dușuri Vichy sau ciclonice, hidromasaj și, bineînțeles, piscina exterioară și cea interioară, cu apă sărată.

piscina hotel europa eforie nord


piscina sarata spa hotel europa eforie nord


Ce vă mai recomand să încercați la Eforie Nord este o plimbare pe plajă, chiar și în mai, când pare că Zeul Vântului, Eol, face legea. Deși vântul este tăios, nisipul stă cuminte jos și nu se ridică să te salute. Este chiar călduros și bucuros să fie mângâiat de degetele prea pofticioase de atâta dor de tot ce înseamnă mare... Și cireașa de pe tort, de fapt cireșele, sunt... valurile, spumoase și impresionante, orchestrate de vânt într-o simfonie de arome, culori și dansuri vrăjite. Dar oricât de frumos este totul, vă rog, nu urmați exemplul pescărușilor: nu intrați în apă la finalul lui mai! Gheața vă va amorți automat orice simțiri și vă veți grăbi spre locuri mai primitoare. Ceea ce ar fi păcat, având în vedere că spectacolul de pe mal este GRANDIOS.

marea neagra eforie nord mai 2013


marea neagra eforie nord mai 2013


marea neagra eforie nord mai 2013


marea neagra eforie nord mai 2013


marea neagra eforie nord mai 2013


marea neagra eforie nord mai 2013


pasi in nisip eforie nord mai 2013


pescarus eforie nord mai 2013


Recomandările mele

Oriunde mergeți, căutați locuri de cazare care vă pot oferi panorame deosebite. Vă veți făuri astfel amintiri de neuitat, veți avea o perspectivă diferită și mereu frumoasă asupra locului vizitat și cu asta trebuie să rămâneți: doar cu ce e frumos!

Bucurați-vă de Marea Neagră, pentru că e a noastră și e minunată. Dar făceți-o singuri, lăsându-vă distrași doar de jocul pescărușilor și de zgomotul valurilor, nu de gadgeturi sau de taclalele cu prietenii. Petreceți măcar o dată pe an timp cu voi înșivă pe malul mării și vă veți cunoaște mai bine, vă veți încărca bateriile cât să vă țină un an întreg. Acesta va fi momentul vostru, pe care nu vi-l poate lua nimeni. Bogăția culeasă de la mare și adusă acasă. Cu adevărat, #litoralulmeu.

Înconjurați-vă de oameni care sunt mereu cu zâmbetul pe buze (și știu să spună bancuri). Terapia prin râs este obligatorie și recomandată non-stop :) Unul dintre aceștia este... Happyșor. Dacă-l prindeți pe la vreun eveniment sau loc frumos, nu ezitați să faceți cunoștință!

Distracție nocturnă alături de Happyșor la Club Dunărea
dansatoare complex dunarea eforie nord


dansatoare complex dunarea eforie nord


happysor in eforie nord


happysor la dans


happysor la dans

---

#Litoralulmeu este un eveniment organizat de Accent Travel & EventsHappy Tour și simpaticul Happyșor, în parteneriat cu Hotel EuropaHotel VegaVelierul AdornateHotel Iaki__________________________
Daca ti-e pofta de si mai multe povesti, imbarca-te pe Facebook. Sau asigura-te ca ajungi la timp in port cand o noua poveste apare la orizont. Biletul se ia de AICI, simplu, gratuit si rapid!