Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

miercuri, 10 aprilie 2013

Serviti panorame la superlativ!

S-a înveșmântat cu roșu țipător, pentru ca bărbații să întoarcă privirea după ea, dar și pentru a demonstra fetelor că este chic și că este cool să fie văzute în ea. Telegondola atrage atenția turiștilor din Poiana Brașov, pentru a-i ademeni cu promisiunea unor peisaje delicioase, pe care este capabilă să le ofere pe întreg traseul ei (2140 m), dar mai ales la destinația de la 1710 m, în masivul Postăvaru.

telegondola postavaru

Antreurile sunt panoramele spre Poiana Brașov, Brașov, Cristian, Codlea și Râșnov, pe care le servește cătinel, ca-n Ardeal, cu 6 m/s, în așa fel încât să fie ușor digerabile.

panorama poiana brasov telegondola postavaru


panorama poiana brasov telegondola postavaru

Codlea
codlea vedere telegondola postavaru

Înainte să ajungi la "restaurant", apetitul se trezește cu... Hotelul Aurelius
hotel aurelius poiana brasov
Felul principal este reprezentat de supa cu zăpada care s-a așezat pe umerii muntelui, asezonată cu tăiței formați din pârtii, condimentată cu schiori.

telegondola postavaru


Bazinul pentru zăpada artificială
bazin zapada artificiala postavaru


panorama telegondola postavaru


Desertul, dulce la privit și parfumat cu aer proaspăt, este format din priveliști spre Bucegi, Piatra Craiului și cele mai înalte puncte ale Postăvarului. 
panorama bucegi din postavaru


panorama bucegi din postavaru

Coștila, din Bucegi
costila vedere de la punct terminus telegondola postavaru

Piatra Craiului
piatra craiului vedere din postavaru


masivul postavaru vedere spre releu


schiori peisaj postavaru aprilie

Lângă stația terminus a telegondolei, încă un "chelner" - telescaunul
telescaun postavaru


Meniul costă 20-30 lei (d/î, respectiv dus-întors), iar bacșisul se acceptă doar sub formă de fotografii. Cu cât mai multe, cu atât mai mulțumită va fi telegondola!

Veți aprecia experiența (lucrează din 2005), buna servire (călătorie lină, cu dezechilibrări la piloni aproape imperceptibile) și confortul (maxim 8 locuri pe bănci comode, curățenie, gemulețe care se pot deschide, suport extern pentru echipamentele sportive).

Nu trebuie să vă faceți rezervare, loc este pentru toată lumea. Ca să vă trezesc apetitul, aruncați un ochi mai jos:Mai rămâne să vă urez "Poftă bună" și sper să aveți parte de o masă copioasă la bord!


Aprecierile sau reclamațiile nu se trimit managerului de restaurant, ci se completează în formularul de comentarii.

__________________________
Daca ti-e pofta de si mai multe povesti, imbarca-te pe Facebook. Sau asigura-te ca ajungi la timp in port cand o noua poveste apare la orizont. Biletul se ia de AICI, simplu, gratuit si rapid!