Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, 25 martie 2013

Cele 4 stele din buricul targului Iesilor

Pentru mine, city-break-ul la Iași din perioada 21-24 februarie 2013 n-ar fi fost la fel de reușit dacă nu m-aș fi culcat, în fiecare seară, în compania aceluiași oraș, care strălucea până dimineața la câțiva zeci de metri sub mine.

Pentru oamenii de afaceri, sunt sigură că evenimentele n-ar fi fost la fel de reușite dacă n-ar fi avut loc într-o sală de conferințe modernă, situată chiar în punctul zero al unui mare oraș. 

Gurmanzii n-ar fi avut o cină la fel de reușită, dacă n-ar fi fost asezonată cu muzică rafinată și o panoramă delicioasă

Microbiștii n-ar fi avut parte de meciuri la fel de reușite, dacă nu le-ar fi savurat în compania unei beri răcoritoare, cu alunele din partea casei.

Iar tinerețea este, culmea, mai reușită când o întreții la un spa din mijlocul unui oraș agitat.

Pentru voi, dragii mei navigatori de la bord, vi se poate părea incredibil, dar toate experiențele pe care tocmai le-am enumerat se petrec, zilnic, în același loc! Nu sunt "capabile" de breaking news la marile televiziuni, dar eu nu pot vorbi despre Iași fără să amintesc de Hotelul Unirea.


hotel unirea iasi

Ridicându-se deasupra statuii lui Alexandru Ioan Cuza din Piața Unirii, ca un vajnic protector, hotelul de 13 etaje care domină centrul Iașiului este un etalon al ospitalității moldovenești, tradus în servicii de calitate, profesionalism occidental (chiar dacă suntem mai la est) și un zâmbet sincer din partea oricărui angajat. Fie că ne aflăm la parter, la Blue Caffe, cu o bere în mână și tocmai am urlat "Gooool" alături de chelner, fie că înotăm în piscina de 16 x 6 m, relaxându-ne ascultând clipocitul apei, fie că de-abia ne-am așezat pe fotoliul unei camere de la etajul 10 (lucky me! :D) și respirăm pulsația orașului, fie că magia cvartetului Symphonis tocmai a început și se propagă la masa de la restaurantul "Panoramic", de unde admirăm întregul Iași sau fie că tocmai am fost aplaudați în sala de conferințe Cuza, Cocktail, Training sau Mezanin, cert este că ne vom simți bine și, dacă ajungem în capitala Moldovei, nu concep să nu trecem și pe la Hotelul Unirea. Am zis!

Și ca să vă conving, haideți să facem o tură virtuală prin hotel!

piata unirii iasi vedere hotel unirea


panorama etajul 10 hotel unirea iasi noaptea


in fotoliu hotel unirea iasi


in fotoliu hotel unirea iasi


vedere etajul 10 hotel unirea iasi noaptea


camera hotel unirea iasi


baie camera hotel unirea


piscina hotel unirea iasi


restaurant panoramic unirea iasi


sala conferinte hotel unirea iasi


foto 10,11 - sursa Hotel Unirea

__________________________
Daca ti-e pofta de si mai multe povesti, imbarca-te pe Facebook. Sau asigura-te ca ajungi la timp in port cand o noua poveste apare la orizont. Biletul se ia de AICI, simplu, gratuit si rapid!