Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

miercuri, 20 februarie 2013

Bun venit in apartamentul care se inchiriaza cu 1000€/noapte!

Situat la etajul 7, în Aro Palace, singurul hotel de 5 stele din Brașov, apartamentul prezidențial a găzduit, din 1939 încoace, de la ambasadori la șefi de stat sau vedete. Fiecare și-a lăsat impresiile într-o condică păstrată în biroul din livingul spațios, iar pe 22 octombrie 2012, în ultima zi din infotripul "Să redescoperim România", cuvintele lor s-au trezit la viață, răsfoite fiind de ghidul nostru prin hotel și captate de privirile curioase ale participanților la infotrip, inclusiv de mine. Apogeul exaltării a venit când am zărit rândurile lui Florin Piersic. Deși toți cei dinaintea lui se limitaseră la un paragraf-două de impresii, simpaticul actor, în stilul caracteristic, nu putea să fie concis, așadar a umplut 5 pagini din condică! 

apartament prezidential aro palace brasov


Apartamentul, însă, nu ne-a oferit, poate, același nivel de exaltare. După cum ne specificase ghidul înainte să ajungem aici, nu este ceva wow sau ultra-modern în interior. Nu e nimic poleit cu aur și nici dotările nu sunt ceva ce n-am mai văzut. 

apartament prezidential aro palace brasov


Dar când ieși pe balconul spațios, știi de ce merită să dai 1000 €/noapte:

releu si litere brasov tampa

panorama brasov de la aro palace

biserica neagra si turnul sfatului vedere de la aro

acoperisuri centru brasov

ceata brasov


Dacă așa arată toate diminețile privite de aici, jur că aici vreau să locuiesc. Pentru totdeauna!


Bine de știut: ARO = Asigurări Române

__________________________
Daca ti-e pofta de si mai multe povesti, imbarca-te pe Facebook. Sau asigura-te ca ajungi la timp in port cand o noua poveste apare la orizont. Biletul se ia de AICI, simplu, gratuit si rapid!