Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sâmbătă, 20 octombrie 2012

SRR: Ziua 5 - Baile Felix si Oradea

Azi au fost 26 de grade în Băile Felix, deși ultima dată când am verificat era 20 octombrie. A fost o zi plină, în care am vizitat 6 hoteluri și 2 ștranduri, ca spre după-amiază să urcăm la bordul unui city-tour prin Oradea. Căldura nu se diminuase defel, dar orașul străbătut de Crișul Repede este pitoresc și când îl bate soarele-n cap, și când mai toate clădirile istorice sunt în renovare, și când participanții la infotripul balnear "Să redescoperim România" sunt extenuați de atâtea frumuseți. Da, turismul e frumos și cine n-ar vrea să se tot plimbe și să descopere chestii faine, dar suntem și noi oameni... Eh, suntem azi obosiți, dar mâine vom fi bucuroși că am mai văzut o stațiune în plină dezvoltare și un oraș numa' bun de lăsat la graniță - face o impresie plăcută străinului de-abia intrat pe pământ românesc.

Ca să-ți faci o idee cum a arătat o sâmbătă de toamnă la Băile Felix, uite care era atmosfera la ștrandul Apollo, pe la ora 12:

strand apollo baile felix


Iar dacă treci vreodată prin Oradea până în ora 18:30, nu uita să urci în Turnul Primăriei. Mi-e greu să exprim în cuvinte panorama care se deschide după ce urci 250 de trepte, așa că las imaginile să vorbească în locul meu:

panorama oradea din turnul primariei

panorama oradea din turnul primariei


Pe scurt, cum au fost zilele precedente: 123, 4
Tot programul infotripului și detaliile suplimentare te așteaptă: aici

.......................................

Timp de 7 zile, în intervalul 16-22.10.2012, are loc infotripul balnear "Să redescoperim România", organizat de Accent Travel & EventsTransilvania Travel și Paralela 45. Programul pentru ziua 6: Drumul lung spre Brașov, prin Cluj-Napoca și Târgu Mureș.

2 comentarii:

  1. Am auzit si eu ca Baile Felix arata foarte bine de la prieteni care au fost. Din pacate in zona aceea n-am ajuns niciodata :(. Oradea vazuta de sus arata intr-un mare fel....superb!

    RăspundețiȘtergere
  2. Feliiiiixxx ,o noua infatisare si o renastere de succes!

    RăspundețiȘtergere