Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sâmbătă, 20 octombrie 2012

SRR: Ziua 4 - Buziaș și Băile Felix

A venit și vinerea, care m-a prins tot în Buziaș, la hotelul de 3 stele “Parc”. Aici am descoperit o mofetă (le mai știi pe alea din Băile Balvanyos, nu?) "ținută în frâu", adică nivelul de CO2 este ajustabil. Că de ținut altceva în frâu, cam greu, căci mofetele sunt recunoscute ca viagre” naturale:D.


mofeta hotel parc buzias


Tot aici îți poți afla vârsta biologică, în funcție de grosimea/dilatarea arterelor. Magicianul care reușește această performanță este un instrument care se numește, simplu, arteriograf. Nu te aștepta să fie ceva dureros, scârbos, de speriat. Toată procedura se aseamănă foarte bine cu o banală luare de tensiune. Eu am spus “pas” aflării adevărului dureros, dar o colegă, curioasă din fire, a aflat că deși buletinul arată 24 de primăveri, organismul se resimte ca la 34!

Când am spus “La revedere” Buziașului, fratele mai mic al Băilor Herculane (de ce spun asta, o să vezi în curând), m-am îndreptat spre Băile Felix. Prima oprire, cea mai mare surpriză. Un imens, luxos și ultradotat complex de wellness, spa, conference, cazare, etc – “President” -, care poate rivaliza de la egal la egal cu “adversarii” de peste graniță. Pe 29 octombrie, Aqua Park-ul din cadrul fastuosului complex va primi primii clienți. Înainte să apuc eu să te conving să-i încerci deliciile acvatice, poți da o tură până acolo și dacă nu-ți place, mă poți trage de urechi, apoi;)

Tot în cea mai mare stațiune balneară cu regim permanent din România am avut deosebita plăcere să întâlnesc, pentru prima dată în acest infotrip balneo, mai multe cupluri tinere decât persoane de vârsta a treia. Deci, se poate! Ia uite ce moment romantic am surprins lângă Lacul cu Nuferi:

romantism baile felix


Pe scurt, cum au fost zilele precedente: 12 și 3
Tot programul infotripului și detaliile suplimentare te așteaptă: aici

.......................................

Timp de 7 zile, în intervalul 16-22.10.2012, are loc infotripul balnear "Să redescoperim România", organizat de Accent Travel & EventsTransilvania Travel și Paralela 45. Programul pentru ziua 5: Oradea și Băile Felix.

Un comentariu: