Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

marți, 23 octombrie 2012

SRR: Ziua 6 si 7 - Sangeorgiu de Mures, Brasov, Predeal

Penultima zi din infotripul balnear "Să redescoperim România" a fost și cea mai lungă. Aproximativ 9 ore ne-a luat ca să ajungem din Băile Felix la Brașov, dar peisajele frumoase de pe drum ne-au ținut companie și timpul a trecut destul de repede. Totuși, oricât de faine au fost locurile prin care am trecut, suntem oameni și de o pauză aveam nevoie, așa că am poposit, la prânz, în Sângeorgiu de Mureș, la Apollo Wellness Club & Spa.

Luxosul complex de 4 stele, în imediata apropiere a orașului Târgu Mureș, ne-a ispitit cu un superb jacuzzi, căruia, sincer, nu știu cum i-am rezistat!

jacuzzi apollo club sangeorgiu de mures


Tot aici, un minunat Tiramisu mi-a răsărit în farfurie și, după cum te aștepți deja, nu i-am rezistat și l-am devorat!!!

Seara, Brașovul mă aștepta îmbrăcat în straie strălucitoare și o plimbare printr-unul dintre cele maifrumoase orașe din România se impunea de la sine! Azi îți prezint doar o mică parte din noaptea medievală: Poarta Ecaterinei.

poarta ecaterinei brasov seara


A doua zi și ultima din excursia de 7 zile a fost destul de plină. M-am trezit odată cu Brașovul adormit în ceață...

panorama brasov de la aro palace


...am vizitat apartamentul prezidențial de la Aro Palace, care se închiriază cu 1000 € pe noapte, m-a impresionat sinagoga, am savurat delicii muzicale la Cetățuie și, la prânz, am poposit la Hotelul Orizont, din Predeal, unde am descoperit o interesantă zonă de chill, străbătută de un liniștitor pârâiaș. Foarte fain!

zona relax hotel orizont predeal


În jurul orei 18, m-am întors în București, care m-a întâmpinat cu specifica aglomerație. Rău venit înapoi acasă!  


Evident, despre toate chestiile faine din aceste două zile, voi povesti, pe larg, în episoadele următoare.

.......................................

Timp de 7 zile, în intervalul 16-22.10.2012, a avut loc infotripul balnear "Să redescoperim România", organizat de Accent Travel & EventsTransilvania Travel și Paralela 45. Pe scurt, cum au fost zilele precedente: 12345. Tot programul infotripului și detaliile suplimentare te așteaptă: aici

2 comentarii:

  1. :))) la fel ni s-a intamplat si noua, dupa 4 zile de vis ne intoarcem in Bucuresti chiar in ziua meciului Romania-Olanda. Dupa culoarul Bran-Rucar am trecut cam prea brusc in pasajul din Piata Victoriei, care era blocat!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am nimerit in ziua meciului Dinamo-Rapid, chiar pe langa Arena Nationala, unde avea loc confruntarea. Asa ca drumul spre casa s-a mai lungit cam o ora,daca nu chiar mai mult. Dar nu ma plang, asa am avut timp sa rememorez cele 7 zile petrecute prin Romania;)

    RăspundețiȘtergere