Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

vineri, 14 septembrie 2012

Despre Romania, se aude WoW, WoW in lume. Inna e de vina!

De câțiva ani, despre România nu se mai știe doar de Nadia Comăneci, Hagi, Ceaușescu sau Dracula. Din 2008, când "Fly like you do it/Like you're high/Like you do it/Like you fly/Like you do it/Lïke a woman" era pe buzele tuturor, țara noastră a ajuns "top of mind" când e vorba de muzică numa' bună de dansat.

Așadar, nu puteam să ratez ocazia de a fi aproape de întruchiparea succesului românesc peste hotare. Inna a venit, din nou, în Garajul Europa FM și nu aveam de gând să ratez întâlnirea.

inna garajul europa fm
sursa

Mai fusesem în "subsolul deliciilor muzicale" marca Europa FM, la concertul Bosquito, de anul trecut. Atunci mi-am dat seama că nu trebuie să umpli stadioane ca să transmiți emoție, nu trebuie mereu să plătești ca să te simți bine și că atunci când ești atât de aproape de un star, inevitabil, ești în al nouălea cer!

Miercuri (12 septembrie 2012), am fost, din nou, mândră că-s româncă. "Fetița" care ne-a încântat, timp de o oră, cu glasul ei strident inconfundabil, a reușit ce Ministerul Turismului nu a fost capabil să facă, cu toate miliardele băgate în promovare și branding: să facă faimoasă România, cu lucruri bune!

Când au început acordurile celei de-a doua piese, "WoW", mi-am adus aminte de toate clipurile de pe arhicunoscutul YouTube în care mii de oameni fredonau fix aceleași trei litere pe care le cântam, acum, în garaj. Din Los Angeles în Paris, din Mexic în Turcia, toată suflarea tinerească știe că muzica momentului e... românească. Și că Inna înseamnă, automat, România. Deci, e de bine, zic eu :D

Până la urmă, cine ar putea rezista în fața unui zâmbet laaarg și a unei alunițe simpatice? Și când vezi, ca străin, ce fete frumoase sunt prin părțile astea, mai că nu știi cum să vii mai repede în România!

Inna m-a recucerit cu naturalețea ei și dezinvoltura nespecifice unui star de asemenea rang. A semnat toate autografele și s-a pozat cu toată lumea (și cu mine, yey:D), deși a recunoscut că o doare foarte tare gâtul și că e frântă, a doua zi de dimineață urmând să fie, din nou, în avion.

anda si inna


Dacă n-ai fost și tu în garajul "innaizat", e musai să guști puțin din gustul unei atmosfere pe care doar o mare celebritate o poate crea. Mai jos, ai tot concertul. Filmat de mine, după un stâlp. Deci, puțină îndurare!:D


Apropo de gustat, aleea care coboară până la garaj era flancată, miercuri, de muuulte mere roșii, pe care scria cu un marker negru "Eat me!" (Mănâncă-mă) sau "Bite me!" (Mușcă-mă). Evident, era o aluzie la videoclipul piesei "WoW", care reinterpretează povestea Albei ca Zăpada. Și interiorul garajului fusese decorat în stilul videoclipului, așa că primește o bilă albă de la mine cine a avut această idee. Ăsta da branding de concert!

Și ca să vezi că nu-s singura care apreciază un lucru bine făcut, uite câteva comentarii primite la înregistrările de mai jos:

i am a club rocker!!!!!
tefiss2310

Glas mare, mare performanță, show de zile mari, rușinea nu am putut fi acolo, INNA este cel mai bun vreodată!
EduardoFGomez

Super misto concertul de aseara!!! Ma bucur ca am fost si eu acolo si sper sa mai fie invitata Inna in Garaj;)
MrDeMiSeC

Bravo Inna ! Superb ca de obicei. Inna ai cantat superb !
vlad2004v 

Pentru mine e perfecta.
Inna Fan 

Și, la final, te las în compania câtorva poze made by me. Ultima exprimă cel mai bine chinurile prin care trece un star.

inna garajul europa fm inna garajul europa fm inna garajul europa fm inna garajul europa fm
inna garajul europa fm 12.09.2012 inna autografe garajul europa fm 12.09.2012 inna autografe garajul europa fm
__________________________
Daca ti-e pofta de si mai multe povesti, imbarca-te pe Facebook. Sau asigura-te ca nu ratezi nicio poveste. E simplu, gratuit si rapid - vezi AICI

2 comentarii:

  1. Da, este simpatica si mie imi place. O vad adesea la TV aici in Fr, sunt difuzate vidoclipurile ei...A avut si un cocert parca aici in Tours anul trecut...dar eu am aflat dupa :)) ca m-as fi dus :D.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum, ca am cunoscut-o si-n realitate, am vazut-o cum bea apa, cum ne-a spus ca se pune unde vrea ea ca sa facem poze etc:)), mi se pare si mai simpatica. Franta e ca a doua ei casa, ne-a zis si asta. Pana la urma, prin muzica ei si tot ce face, poate schimba perceptia francezilor despre romani. Asa ca... jos palaria pentru Inna! Si data viitoare cand auzi de un concert de-al ei prin Franta, du-te! Promit ca o sa-ti placa:D

    RăspundețiȘtergere