Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

miercuri, 5 septembrie 2012

Hai la Bord @ Magic FM

Dragi călători la bordul celor mai frumoase povești despre România,

Sunt bucuroasă să vă anunț că Hai la Bord a navigat și pe undele radio, nu numai la TV și online! Inedita călătorie a avut loc ieri dimineață, pe 4 septembrie 2012, când la Magic FM, pentru aproximativ 4 minute, s-a auzit una dintre melodii mele preferate (Black - Wonderful Life) și la urechile tuturor ascultătorilor de muzică bună a ajuns numele meu (da, mă laud și eu puțin:D).


Cum s-a ajuns aici? Acum o lună, pe 6 august, publicam o poveste despre o dimineață de vis, în care muntele pe care mi-am dorit întotdeauna să-l urc mă saluta, undeva în zare. Rândurile au participat într-o campanie marca BlogalInitiative, juriului i-a plăcut ce am scris și... iată-mă menționată la radio, 30 de zile mai târziu.

Cum se aude Hai la Bord la radio? Te las să decizi tu, ascultând înregistrarea de mai jos:


Transcript:


Raul: Bună dimineață! 8 și 23 de minute...

Bloggerii și Magic FM îți fac dimineața și mai frumoasă. Și astăzi a venit rândul unui blogger să scrie despre noi, iar noi să-l recompensăm cu... o piesă. Frumoasă.

Liana: Da. Pe care a ales-o chiar el sau chiar ea. Înțeleg că e o ea. Imediat, însă, o să spunem care este blogul care, astăzi, ne-a făcut plăcere... Trebuie să-ți spun că... ce urmărim este să aflăm care-s lucrurile simple pentru tine, cel care ai sau cea care ai blog. Așteptăm să ne spui care-s micile tale obiceiuri, dimineața. Așa a făcut Anda.

Raul: Scrie aici că simte că lipsește ceva pentru ca acest început de zi să fie perfect. Știa ce, așa că s-a îndreptat spre radioul care zăcea nebăgat în seamă și a deschis pe Magic FM și ce a auzit?

Liana: Hai la Bord. Asta e ceea ce trebuia să auzi tu. Ăsta e bloggerul de azi. "Viața e minunată", asta zice Anda. Mulțumim.


Mulțumiri:

Liana Stanciu și Raul Brebu de la matinalul cu cea mai multă muzică - "Magic Start", pentru că mi-au difuzat piesa, au citit un fragment din povestea mea și au menționat blogul

Corina Iordache, Digital Specialist Kiss FM, Magic FM & Rock FM, pentru că mi-a trimis înregistrarea

Blogal Initiative, pentru că mi-au oferit șansa să particip la frumoasa campanie "Magic FM si bloggerii fac playlist-ul diminetii!"

...nu în ultimul rând, tuturor celor care ați citit povestea câștigătoare, că dacă nu ați fi fost voi, Hai la Bord nu ar fi ajuns și pe undele radio:D
__________________________
Daca ti-e pofta de si mai multe povesti, imbarca-te pe Facebook. Sau asigura-te ca nu ratezi nicio poveste. E simplu, gratuit si rapid - vezi AICI