Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, 6 august 2012

It's a wonderful, wonderful life cu Magic FM

Alarma ceasului deșteptător, cu sunetul ei strident și enervant, mă trezește, după multe insistențe, la 6:30 dimineața. Îmi deschid, cu lene, ochii și-mi dau seama că mă aflu într-un pat străin, într-o cameră pe care nu o cunosc. Știu doar că am la dispoziție numai 30 de minute să mă dezmeticesc complet, sper cu ajutorul unui mic-dejun savuros și apoi trebuie să ies pe ușă, ca să ajung sus. La 1954 m. Pe cel mai înalt pisc al Ciucașului.

Când încerc să mă ridic din patul necunoscut, nările îmi sunt invadate de un miros familiar și foarte drag: izul ierbii proaspăt cosite. Și mai e ceva. Dar nu-mi dau seama ce e până nu ajung pe balconul pe care l-am descoperit la doar câțiva pași de locul unde am dormit. Văd cornuri aburinde, suc de portocale îmbibat de sănătate, o ceașcă de cafea care "clocotește" de energie, pâine prăjită îmbietoare, un gem în care "înoată" fructele și... două scaune. Unul e ocupat. De un bărbat frumos, care mă sfătuiește să iau loc. Mă supun. Doar e Ionuț, alături de care voi urca spre vârful pe care visez să-l ating de când eram mică.

Mă pregătesc să "atac" masa îmbelșugată, când privirea mi se mută automat spre zare, unde muntele strălucește în lumina palidă a dimineții. Mă așteaptă. Și e cu mine chiar de la micul dejun.

Simt că mai lipsește ceva pentru ca acest început de zi să fie... perfect. Știu ce, așa că mă îndrept direct spre radioul care zace nebăgat în seamă, pe noptieră. Caut, febril, frecvența de 91.2, aferentă Brașovului. Nici nu trebuie să verific, căci muzica anti-țânțari mă lămurește că am ajuns unde doream. Și, deodată, singura melodie care putea să completeze de minune aceste clipe se aude pe Magic FM: It's a wonderful, wonderful life...Acest articol a fost redactat de Anda Stănciulescu, pentru campania "MAGIC FM SI BLOGGERII FAC PLAYLIST-UL DIMINETII!", via Blogal Initiative
__________________________
Daca ti-e pofta de si mai multe povesti, imbarca-te cu noi, pe Facebook, in aventura calatoriilor prin Romania. Sau asigura-te ca nu ratezi nicio poveste. E simplu, gratuit si rapid - vezi AICI

2 comentarii:

  1. Sofia Flori ne-a zis pe FB: "Frumos....o zi excelenta mereu incepe cu Magic Fm!!"

    RăspundețiȘtergere
  2. "It's a wonderful, wonderful life cu Magic FM" este unul dintre cele 5 articole premiate in campania "Magic FM si bloggerii fac playlistul diminetii", organizata de Blogal Initiative.

    Mare fericire mare!:)

    Detalii aici: http://blogalinitiative.ro/castigatori-magic-fm.html

    RăspundețiȘtergere