Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, 6 august 2012

Cum sa calatoresti mai ieftin si mai des (INFOGRAPHIC)

Pe 22 martie, anul acesta, ne-am apucat să-ți dăm sfaturi (aici). Sperăm că ți-au fost de ajutor și, de atunci, ai călătorit și mai des, și mai ieftin. Dacă n-ai prins atunci povețele noastre sau vrei să le ai mai la îndemână, atunci răsfoiește repede infographic-ul pe care ți l-am pregătit mai jos.

Dacă-ți place și-l consider util, dă-ne de știre. Și nu uita de like & share. Ah, și poți să-l distribui și prin e-mail tuturor celor pe care-i cunoști și iubesc să hoinărească.
P.S. Poți să consulți infographic-ul de mai sus și AICI sau, dacă vrei mai multe detalii în legătură cu sfaturile de mai sus, ele te așteaptă, pe larg, AICI

__________________________
Daca ti-e pofta de si mai multe povesti, imbarca-te cu noi, pe Facebook, in aventura calatoriilor prin Romania. Sau asigura-te ca nu ratezi nicio poveste. E simplu, gratuit si rapid - vezi AICI

2 comentarii:

  1. De pe Facebook. Sofia Flori: "interesante sfaturile,si eu ma documentez pe internet si ma cazez mai ieftin....dar la suveniruri nu ma pot abtine,chiar daca nu sunt cele mai bune.Iar pozele sunt intr-adevar de nepretuit!"

    RăspundețiȘtergere
  2. Corect! Chibzuiala la mâncare, transport și cazare face minuni pentru a prelungi vacanața și multiplica experiențele. :)

    RăspundețiȘtergere