Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

vineri, 29 iunie 2012

Hai la Bord si cu Dan Voiculescu!

Pe când noi ne chinuiam să facem față valurilor, la bordul blogului nostru se urcau din ce în ce mai mulți navigatori. Toți ajunseseră la noi în urma unei singure recomandări, care provenea de la o vedetă. Un politician și aprig susținător al culturii și valorilor românești. Dan Voiculescu aprecia povestea noastră despre Parcul Lumea Copiilor și nu a ezitat să facă public acest lucru, AICI.


Îi mulțumim (și pe această cale, nu numai printr-un comentariu postat la articolul respectiv) pentru susținere și îi urăm mult succes de acum înainte în orice întreprinde. În parc, Grădina Valorilor Românești, finanțată de "Fundația Dan Voiculescu", este mereu plină de oameni și este o reală lecție de istorie, "predată" ingenios, în numai câteva minute. Dacă aveți drum pe acolo, nu ezitați să faceți cunoștință cu Decebal, Vlad Țepeș sau Ion Creangă.
__________________________
Daca ti-e pofta de si mai multe povesti, imbarca-te cu noi, pe Facebook, in aventura calatoriilor prin Romania. Sau asigura-te ca nu ratezi nicio poveste. E simplu si rapid - vezi AICI

5 comentarii:

 1. de pe Facebook: Ramona Strinu - no, cititori de seama:)

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu e mai bine sa lasam trecutul in trecut?:) Pana la urma, gradina aia arata foarte bine si asta e tot ce mai conteaza acum;)

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna. Din nefericire lucrurile nu sunt atat de simple. Nu sunt adeptul ca pe fostii turnatori sa-i spanzuram si sa-i expunem in piata publica - desi parerea lor despre ceilalti care nu le impartaseau punctele de vedere nu erau la fel de tolerante. Dar mi se pare prea mult sa-i mai si promovam. Oamenii astia au distrus vieti, familii, generatii, au mentinut un climat de neincredere si teroare pe alocuri. N-as vrea decat sa aiba bunul simt de a se retrage din viata publica. Iar daca ei au in continuare nesimtirea de a ne obliga sa dam nas in nas cu ei, ar trebui ca macar noi, cei tineri sa-i excludem - nu precum au facut ei prin forta bruta ci prin boicotarea proiectelor lor "marinimoase".
  Trecutul trebuie lasat undeva in urma, dar nu uitat. Odata uitat, se va repeta cu siguranta...
  Bafta cu blogul, Alex.

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna din nou!

  Multumim ca ne-ai impartasit opinia ta si pentru urarea de la final. Noi am fost bucurosi ca un parc care arata dezastruos, a fost reabilitat si ne putem petrece timpul liber in el, cu mare placere. Gradina finantata de nenea Voiculescu tocmai neuitarea trecutului are la baza, caci aminteste de marile personalitati ale Romaniei. Apreciem oricand asemenea proiecte educative, indiferent de cine le-a finantat. Pe acest blog nu vrem sa vorbim de politica, caci nu face subiectul povestilor noastre.

  O saptamana cat mai placuta in continuare si bafta in toate, Alex!:)

  RăspundețiȘtergere