Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

miercuri, 4 aprilie 2012

Porno in Parcul Carol

Am promis ieri, în povestea Parcul Carol: trecut zbuciumat, prezent pitoresc, că urmează un deliciu pentru femei și, poate, pentru gay. Nu puteam să nu ne ținem de cuvânt și azi vă prezentăm niște bărbați în pielea goală.

Unde i-am găsit și cum au acceptat să fie pozați și să apară pe blogul celor mai frumoase povești despre România? Află în rândurile următoare.

Menționăm de la bun început că nu au avut încotro. Au trebuit să stea la pozat, chiar dacă am insistat, poate prea mult, pe părțile lor intime. Dar nu ne-a fost greu. Cei doi bărbați care înnebunesc orice jună sau tânăr cu vocea pisicoasă sunt rivali, își aruncă săgeți veninoase din priviri și își încordează mușchii, într-o bătălie care nu se va termina niciodată. Așa că fiecare a încercat să dea ce are mai bun și, astfel, ne-au ușurat "munca" de convingere. Cine iese câștigător din fiecare duel creat ad-hoc (de fiecare dată când cineva îi studiază) decide cel sau cea care îi privește. 

Pe cei doi i-am găsit în Parcul Carol. Și deși nu ai crede că își pot expune organele sexuale în văzul tuturor, de față cu bunicii pudici ieșiți la plimbare cu nepoții, ei bine, bărbații ăștia se arată fără opreliști, fără pic de rușine. Dar înainte să apuci să dai telefon la Poliție ca să raportezi asemenea caz de expunere indecentă în public, trebuie să știi că exhibiționiștii sunt, de fapt, niște statui:D Fiecare poartă numele de "Gigant" și una este realizată de Dimitrie Paciurea, iar cealaltă de Frederic Stork.

Gigantul, de Paciurea
gigant paciurea parcul carol

Gigantul, de Stork
gigant stork parcul carol

gigant stork parcul carol

Noi nu ne-am putut hotărî care e mai viguros, mai chipeș și...hmmm...mai potent:D Așa că te lăsăm pe tine să decizi. Duelul a început!

Stânga - Stork; dreapta - Paciurea

detaliu gigant paciurea

detaliu gigant paciurea

alee spre gigant parcul carol


semnatura paciurea parcul carol

____________________________________________________
Daca ti-e pofta de si mai multe povesti, imbarca-te cu noi, pe Facebook, in aventura calatoriilor prin Romania. Sau asigura-te ca nu ratezi nicio poveste. E simplu si rapid - vezi AICI

2 comentarii: