Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, 26 martie 2012

Scrisoare catre betele de trekking

Spre Pichetul Roșu, vă odihneați sprijinite de un copac
Dragi bețe de trekking,

V-am cumpărat cu doar o zi înainte de a vă pune la încercare. Nu ați avut timp să vă obișnuiți cu schimbarea de domiciliu (de la raftul magazinului la un apartament de două camere), că a doua zi ați fost agățate de un rucsac și urcate într-un tren, cu destinația Bușteni. Nu ați știut ce vă așteaptă și, totuși, v-ați făcut datoria onorabil. Ne-ați susținut să nu cadem atunci când zăpada ne trăgea de picioare, ne-ați sprijinit fiecare pas pe care-l făceam pe cărarea de munte și...ne-ați înfrumusețat amintirile. Ați pozat ca niște manechine profesioniste de fiecare dată când vă așezam să vă încadrăm în vreo fotografie și chiar dacă stăteați într-un unghi dificil, nu v-ați plâns, nu ați căzut și poza a ieșit bine.

Voi și cabana Diham
Ați ajuns și la Pichetul Roșu
V-am cumpărat cu 44,9 ron/bucata, de la Decathlon. "Ați fost cam scumpe", ne-a zis bugetul nostru. Dar, după un week-end în care ne-ați fost alături și nu ne-ați lăsat la greu, am fost siguri că v-ați meritat banii. Aveți garanție de 2 ani, dar sperăm să nu pățiți nimic și să nu vă ducem la "medic" niciodată. Vă puteți lungi de la 79 cm la 140 cm și aveți doar 265 g. Vă veți menține "silueta", fiți fără grijă, că vă vom pune la treabă destul de des.

Acum stați într-un colț al camerei, așteptând următoarea expediție. Rozetele de vară și de iarnă vă stau alături și noi ne mai uităm la voi, din când în când, și nu ne putem abține să nu ne aducem aminte de week-end-ul frumos pe care l-am petrecut împreună.

Ah... ce bine vă simțeați în zăpadă!
Până vom escalada, din nou, noi culmi montane și cărări șerpuitoare, vă lăsăm să vă odihniți în noul vostru cămin, care sperăm că vă place. Oricum, nu aveți încotro-trebuie să vă placă!

Pe curând!

Anda și Ionuț


_______________________________________________
Daca ti-e pofta de si mai multe povesti, imbarca-te cu noi, pe Facebook, in aventura calatoriilor prin Romania. Sau asigura-te ca nu ratezi nicio poveste. E simplu si rapid - vezi AICI