Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

joi, 27 octombrie 2011

Cazarea cu nume de floare

Recent, îți povesteam de un orășel mic din Oltenia, pe nume Motru. Chiar dacă era mic, avea două cluburi și o clădire cu aspect futurist, ca să nu mai vorbim că beneficia și de un "Penny" și un "Lidl". Ei bine, a venit momentul să aflăm că Motrul beneficiază și de un hotel demn de marile orașe ale României, deși numele său nu te duce cu gândul la modernism și confort de ultimă fiță: Ghiocela.

Vedere dinspre parcare

De cum am intrat în camera 8 (ce coincidență, vezi descrierea de la profilul nostru, în partea stângă) ne-am dat seama că am făcut alegerea corectă. Așa ar fi trebuit să sune începutul acestei povești, numai că nu noi am ales hotelul, ci mirele de la nunta la care fusesem invitați. Așa că reluăm: de cum am intrat în camera 8, ne-am dat seama că mirele făcuse alegerea corectă. 

Pe hol

Deși camera putea fi numită cămăruță - destul de mică și îngrămădită, cu puțin spațiu liber, arăta impecabil și camera era "dominată" de un pat imens, care și fără să te așezi pe el părea confortabil. După ce ne-am așezat, ne-am confirmat bănuielile. Un dulap cochet așezat chiar în fața spatului, cu uși pe care se aflau oglinzi, un LCD, un aer condiționat și două noptiere completau mobilierul încăperii.


Și apoi baia... și mai mică, cu o cabină de duș, wc, un uscător de păr, un lavoar modern și două oglinzi mari în care te puteai admira direct din cabina de duș:D Era clar: ăștia au o obsesie pentru oglinzi!


Dacă treci vreodată prin Motru, fie și numai pentru o noapte, îți recomandăm cu căldură complexul "Ghiocela": camerele se ridică la nivelul complexului (3 stele), beneficiezi de parcare, de un supermarket chiar la parter, internet wireless (l-am verificat și mergea perfect!) și 3 săli dedicate evenimentelor. În mod normal, prețul pentru o cameră dublă este de 125 RON, iar complexul poate fi găsit pe Aleea Teilor, la nr. 33. Ca punct de reper, se urmărește strada pe care se află intrarea Bisericii Catolice (pe care poți s-o admiri AICI) și imediat după ce treci de terenul viran, ajungi la "Ghiocela". Ședere plăcută!__________________________
Daca ti-e pofta de si mai multe povesti, imbarca-te pe FacebookSau asigura-te ca ajungi la timp in port cand o noua poveste apare la orizont. Biletul se ia de AICI, simplu, gratuit si rapid!

2 comentarii:

  1. cam slabut totusi sa fie demn de un oras mare...aeroterma langa televizor...doar la tara se pune asa, sorry.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cuibus, am vazut si mai nasoale prin marile orase. Si aeroterma era pusa langa televizor, pt ca nu exista loc. Era chiar foarte mica camera, cum am zis si in articol. Nu am prea putut cuprinde cat de ok era camera, tot din cauza dimensiunilor reduse. Dar,na, Motru are pretentii ca e mai presus de "la tara" si noi zicem ca i-a reusit:D

    Te mai asteptam pe la noi, oricand si multam de comentariu.

    RăspundețiȘtergere