Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, 24 iulie 2011

O noua fila de poveste din Timisoara

Domul romano-catolic în stil baroc, din Piața Unirii

Miercuri, pașii ni s-au îndreptat, pentru a nu știm câta oară, spre capitala Banatului, Timișoara. Cu aparatul de fotografiat sub braț și entuziasmul la cote maxime, am colindat străzile mai puțin umblate ale urbei, dar am redescoperit și frumusețile celebre din vestul României. Și povestea ar fi putut continua multe rânduri de acum înainte, dar o furtună puternică ne-a tulburat plimbarea. Nori grei și "arțăgoși" s-au adunat la "sfat" chiar deasupra orașului, exact când noi l admiram. Sincronizare perfectă! Așa că tot ce îți putem arăta acum sunt următoarele fotografii. Sperăm să fie de ajuns și să îți placă. Dacă ești mai pofticios/oasă și nu te saturi doar cu atât, atunci îți oferim încă o "porție"...gratuită, AICI - PE CARARI NESTIUTE, AICI - FEERIE NOCTURNĂ sau AICI - LOCURI, OAMENI, PERSONAJE.


Biserica Millenium, vedere de la Fabrica de Bere "Timișoreana"


Fabrica de bere "Timișoreana" - prima fabrică de bere din România! 


Interiorul domului romano-catolic (vezi prima imagine

Piața Unirii 

Podul Decebal 

"Ciudățenie bănățeană": dacă urmărești indicatorul "Stadionul Dan Păltinișanu", ajungi în Bega! În față există un sens giratoriu, dar nu există ieșire spre înainte! 

Sinagoga din cartierul "Fabric", vedere de pe strada Pestalozzi __________________________
Daca ti-e pofta de si mai multe povesti, imbarca-te pe FacebookSau asigura-te ca ajungi la timp in port cand o noua poveste apare la orizont. Biletul se ia de AICI, simplu, gratuit si rapid!

Un comentariu:

  1. De pe Facebook:

    Anechei Georgeta
    Ce bine ca existati! si ca povestiti si despre Timisoara...imi place orasul foarte mult si imi este dor de el.

    RăspundețiȘtergere