Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, 6 februarie 2011

Simfonie de culori si personaje


Parcul din spatele Palatului Copiilor, din sectorul 4 al capitalei, a fost "orchestrat" cu atenție și migală de două personalități ale lumii politice: Cristian Piedone, care a supervizat amplasarea "artefactelor" stradale și buna funcționare a spațiului recreativ, și Dan Voiculescu, care prin calitatea sa de președinte al fundației care îi poartă numele, a adus cultura românească mai aproape de tineri, prin finanțarea unui areal al personalităților, unde busturi impozante străjuiesc o alee a parcului.

La o plimbare pe sub crengile copacilor, descoperi îngeri ascunși prin iarba deasă, personaje care se odihnesc la umbra unui pom, podețe pitorești și foișoare cochete, o locomotivă care își așteaptă călătorii, teștoase împietrite așezate la picioarele tale... Dacă vrei să te odihnești, bănci sub formă de palmă sau banchete parieziene îți oferă posibilitatea să admiri viața din jurul tău: verde, liniștită, colorată.


 "Coca-Cola is everywhere"__________________________
Daca ti-e pofta de si mai multe povesti, imbarca-te pe FacebookSau asigura-te ca ajungi la timp in port cand o noua poveste apare la orizont. Biletul se ia de AICI, simplu, gratuit si rapid!