Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

miercuri, 2 februarie 2011

I belive I can fly...

Atracțiile turistice nu sunt doar monumentele istorice, orașele sau casele memoriale. De fapt, orice lucru interesant poate deveni obiectiv turistic. Să luăm de exemplu cazul nodurilor comunicaționale. Câte gări din lume ar merita titlul de minunății arhitecturale și ar trebui incluse pe ghidurile turistice? Multe. Sau aeroporturile - adevărate orașe într-un oraș. Sau...aerodromurile. Da, surata de importanță mai mică a aeroportului poate constitui un punct de atracție.

În mijlocul unei câmpii arse din apropierea Ploieștiului, la câțiva kilometri de localitatea Poienarii Burchii, județul Prahova, aerodromul Șirna-Tăriceni își așteaptă pasagerii. Pe 22 septembrie 2010, am avut norocul să participăm la o ședință foto cu Ernest și Bianca Ioniță, vedete ale televiziunii Kanal D. Soare, alice, vânt, libertate. Modestie, talent, artă. Toate aceste cuvinte reprezintă atmosfera locului. Piloți extrem de talentați, pentru care nici înălțimile cerului nu sunt o limită, ne-au prezentat "șmecherile" meseriei lor la bordul unui aparat unicat: girocopter. Ce a ieșit, vedeți mai jos:

 Girocopterul
 Bianca Ioniță - Zburatul cere sacrificii

 Ernest, explicând cum s-a simțit în aer

__________________________
Daca ti-e pofta de si mai multe povesti, imbarca-te pe FacebookSau asigura-te ca ajungi la timp in port cand o noua poveste apare la orizont. Biletul se ia de AICI, simplu, gratuit si rapid!