Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

joi, 16 decembrie 2010

La Macea găsești statui fără cap!

În localitatea arădeană mai sus amintită, am poposit într-o zi de vară toridă. "Înarmați" cu o sticlă de apă, am intrat în parcul dendrologic. La intrare, după ce am plătit o sumă modică drept taxă de vizitare, am fost informați că în grădină se găsesc niște statui foarte interesante, care simbolizează personaje de desene animate. După ce ne-am plimbat pe aleile pietruite, am ajuns într-un luminiș, unde un castel desprins parcă dintr-un basm ne-a "blocat" înaintarea. Repede, am scos aparatul de fotografiat și am imortalizat clădirea care strălucea sub razele soarelui văratic. Apoi, ne-am adus aminte că ar fi trebuit să admirăm niște statui. În afară de câteva "clasice" cu personalități literare, nu am văzut decât câteva "ruinate", care numai a statui nu arătau!

La ieșire, administratorii parcului ne-au întrebat dacă văzusem monumentele de care ne spuseseră. Noi: "Nu. Chiar am căutat și nu am găsit nimic". La care ei răspund: "Acum câtva timp, au venit niște elevi, în excursie, și nici ei nu le-au văzut. Și noi le-am zis că sunt acolo, dar nu au cap! Poate d-aia nu le-ați văzut și dumneavoastră". Vă dați seama că am rămas mască. Când am ieșit din raza lor vizuală, râsul ne-a străbătut fețele bătute de razele soarelui. Cum să nu râzi când auzi așa ceva?__________________________
Daca ti-e pofta de si mai multe povesti, imbarca-te pe FacebookSau asigura-te ca ajungi la timp in port cand o noua poveste apare la orizont. Biletul se ia de AICI, simplu, gratuit si rapid!

Un comentariu:

  1. Foarte frumoasă arhitectura. Dar ce-i cu grupul ăla de antene parabolice pe turn? ...

    RăspundețiȘtergere