Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, 2 august 2010

Primul post, prima poveste

Am "deschis" acest "magazin" de amintiri din multe motive. Pe de o parte, pentru ca iubim Romania si tot ce are legatura cu ea. Cum turismul national nu sta prea bine, incercam sa-i aducem o mana de ajutor. Alt motiv? Pentru ca iubim sa calatorim si pentru ca amintirile sunt cea mai de pret comoara a noastra.

Ne dorim ca acest blog sa fie ca un roman plin de povesti fantastice, cu care numai tara noastra e in stare sa se mandreasca. Poate acum sunteti sceptici, dar speram ca in timp va vom convinge de contrariu.

Vom posta destul de des, asa ca fiti cu ochii pe noi!

P.S. Prima imagine: pentru a va demonstra cat de frumoasa e ROMÂNIA!
Am realizat acesta superba imagine anul trecut, pe o culme de pe drumul ce leaga statiunea Slanic Prahova de DN 1 A, langa Muntele de Sare.


2 comentarii:

  1. catre culmea inzapezita a grohotisului ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut! V-am descoperit întâlmplător via Facebook şi Lume bună. Mi-a încolţit şi mie ideea de a scrie despre locurile pe unde am fost prin România, din dorinţa de a împărţi experienţele cu alţii şi de îi încuraja să iasă de pe drumurile bătute. http://turistintaramea.blogspot.com Succes în iniţiativă! Pozele sunt foarte frumoase iar textele prietenoase. :)

    RăspundețiȘtergere