Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, 30 august 2010

Cascada Lotrisor

Pe Valea Oltului, la cativa km de manastirea Cozia, pe partea stanga cum vii dinspre Ramnicu Valcea, langa motelul Lotrisor, se afla un drum forestier. La prima vedere, nu pare nimic deosebit, dar iti atrage atentia faptul ca, pentru a intra cu automobilul pe acel drum, trebuie sa platesti o taxa. Acum cativa ani costa 10 lei, pe 17 iulie cand am realizat si fotografiile de mai jos, taxa era de 10,5 lei (oamenii se adaptasera la majorarea TVA-ului). Daca vrei sa faci economie si sa simti natura, noi iti recomandam mersul pe jos. In jumatate de ora, parcurgand o parte din Parcul National Cozia, ajungi unde trebuie sa ajungi, adica la Cascada Lotrisor.

                                    Pe drum, ne-am intalnit cu un fluture
De aici izvoraste...


__________________________
Daca ti-e pofta de si mai multe povesti, imbarca-te pe FacebookSau asigura-te ca ajungi la timp in port cand o noua poveste apare la orizont. Biletul se ia de AICI, simplu, gratuit si rapid!

4 comentarii:

  1. Ce frumos! Asta am sa o trec pe lista pentru momentul cand mai merg spre bunica mea. Trec prin zona de cel putin 2-3 ori pe an, dar din pacate mai mereu in graba.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne bucuram, Dia, ca ti-am dat de lucru;)) Dupa ce o vizitezi, te asteptam aici sa ne zici cum a fost.

    RăspundețiȘtergere
  3. Deşi frumoasă, puţină lume ştie că această cascadă este, de fapt, artificială.

    RăspundețiȘtergere